Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrtelenítésről mi a vélemény...

Szőrtelenítésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint iszonyatosan zavar, ha már az intim helyeken kezd nőni a szőr, pont ezért gyakran borotválom.. Viszont..sokan mondják, hogy, ha valaki csupaszra borotvalja az egy kisgyerekre hasonlít, nem felnőttes stb. Szerintetek is így van? Mi a véleményetek a szőrtelenítésről?
2018. máj. 26. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Beszélhetünk róla privátban? Fiú vagyok.
2018. máj. 26. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Ti ágyba tudnátok bújni a pártokkal szőrtelenítés nélkül?
2018. máj. 26. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít a szőr. Ha szerinted csupaszon gyerekes akkor hagyj egy kis csíkot vagy háromszöget.
2018. máj. 26. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Hát, én életemben egyszer szőrtelenítettem ott. Kipattogott, abból sebek lettek, vérzett, fájt, viszketett, fehérneműt is alig bírtam felvenni. Egyszerűen nem bírja a bőröm. Párom egyébként kiakadt emiatt. Ő undorodik a teljesen szőrtelen nőktől, pont ahogy írtad. Ha rá hallgatnék, még a lábamat sem szőrteleníteném.:D

És igen, mindig úgy szeretkezünk, hogy mindketten szőrösek vagyunk. Ízlések és pofonok, tudod ;)

N

2018. máj. 27. 02:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vagy gyantázom vagy borotválom, de mindig sima ott. Engem kifejezetten zavar, ha szőrös vagyok. Nem érdekel mások mit gondolnak róla, mert nem nekik készül és nem is mutogatom.
2018. máj. 29. 13:36
 6/6 Dávid86 ***** válasza:
Én elektrolízisre járok, és egy életre megszabadulok a nemkívánatos szőrzetemtől.
2018. jún. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!