Egy ilyen lány manapság már igénytelennek számít?
Öltözködés:
-kicsi ruhatára van
-a ruhák 90%-a turis
-a ruhák átlagéletkora 3-5 év
-csak olyankor vásárol, ha muszáj
-maximum negyedévente egy új ruhadarab, de van, hogy ritkábban
Bőrápolás, hajápolás:
-sajátmárkás vagy olcsó drogériás termékek
-rendesen felépített, a bőrtípusának megfelelő rutin egész évi fényvédellemmel ill hetente kétszer hidratálómaszk
-hajtípusának megfelelő hajápoló rutin
-nincs hajfestés
-nincs hajvasalás, göndörítés
-fodrász 2 havonta (egészségügyi vágás) olcsó vidéki szalonban
-szőrtelenítés otthon 2-3 naponta borotvával
-fogorvosi kontrol félévente
Smink:
-alap smink (BB, korrektor, szempillaspirál) olcsó, drogériás natúr termékekkel
Körömápolás:
-natúr rövidre vágott
-ritkán házilag festve (natúr színre)
Sport:
-otthoni edzés tornavideókra
20-as korosztály
Most gondolom visszaigazolást vársz, hogy nem vagy igénytelen, sokan ennyit se adnak magukra, stb.
De te is tudod hogy nem vagy igénytelen, csak megerősítést vársz.
Csak szerintem tök felháborító ez a kérdés? Miért lennél igénytelen? Attól hogy ritkán veszel meg turiban, lehet hogy tök jó ruháid vannak.
és "rendesen felépített, a bőrtípusának megfelelő rutin egész évi fényvédellemmel ill hetente kétszer hidratálómaszk" hát tényleg rohadtul igénytelen vagy...
Még csak nem is az, hogy azért gondolnád magad igénytelennek, mert nem sminkelsz, pedig a nők nagy része pontosan ennyi sminket használ.
A körmöddel is foglalkozol, és edzel...
Ennyire szükséged van rá hogy mondják neked hogy adsz magadra? Mint amikor a vékony csajok mondják hogy dagadtak, mert hallani akarják, hogy jó az alakjuk, meg milyen szépek és vékonyak...
Az ellenkező nembe tartozok, és őszinte leszek gőzöm sincs mitől igénytelen egy nő(smink téren). Tehát nekem már akkor is igényes ha felvisz egy szempillaspirált és fényes a haja.
Amúgy meg általában a nők szokták egymást igénytelenezni ezáltal sarkallva egymást a költekezésre.
Az a 2 ruha meg szerintem rendben van. Mármint én mindig örülök ha ilyen ruhában látok lányokat mert nagyvárosokon kívül ezek "nem menők" és talán épp emiatt nekem ezek kicsit különlegesek.
Nekem ideális, bár jobb lenne a nulla smink. :D Meg a természets sampon stb.
Az egészségügyi vágás azmiaz?
Tudod mit jelent az a szó, hogy igénytelen?
Nem tudom melyik a rosszabb, hogy annyira hülye vagy, hogy nem tudod, vagy hogy tudod, csak egy kis fényezésre vágysz, hogy növeld az egód.
Igénytelen: nem mosakszik / nem ápolja magát / nem ad magára / koszos / szakadt / undorítóan viselkedik
Értem?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!