Akkor mondjátok egy lányra, hogy szép, ha smink nélkül is az? Vagy elég, ha látjátok teljes sminkben és azt mondjátok, hogy szép?
Azért én azt zárójelben megjegyezném, hogy a férfiak nagy része természetes szepségnek tartja azt is, amikor egy nőn van egy alapsmink. Csak ők észre sem veszik, azt hiszik vannak alapból tökéletes nők is. Szóval ha egy férfi azt mondja, hogy neki nem tetszenek a kisminkelt nők, akkor azt legtöbbször a 3centis vakolatra értik. A korrektor, púder, szempillaspirál, szájfény kombót észre se veszik :D
(Nyilván nem minden férdire vonatkozik)
Nem az sminkel aki ki akar tunni, nem tudom hanyadik valaszolo irta.
Nekem peldaul muveszet, szenvedely a smink.
Hadd idézzek Charlie-tól: "Az aki szép, az reggel is szép. Amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy..."
A szépség relatív dolog. Kinek mi. Számomra a szépségkirálynők pl. nem szépek, hanem arányosan elkészített nők. Sokkal többet ér a természetes szépség.
Továbbá, ha már smink: láttam már szép nőt "ronda sminkben", és fordítva. Ha nő vagy és szeretnél szép sminket, akkor keress fel egy sminkmestert és tanulj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!