Egy barna haju lány ha elkezd őszülni, jobban teszi a világositja a haját?
Figyelt kérdés
Szemelyes tapasztalatok?
Mi a jobb? Ha elkezdem valahogy ugy vilagosittatni mintha termeszetes napszivta hatas lenne a hajamban es ugy kevesbe feltunoek a kikandikalo osz hajszalak, vagy jobb ha siman barna festeket hasznalok?
Melyik eri meg jobban? Olyan szinten kerdezem , hogy peldaul ha barnara festem ( eddig csak barna szinezot hasznaltam) utana egy hetre ra ledobja a festeket az osz hajszal es megint lathatova valik?
19 eves elkeseredett lany
2019. máj. 25. 08:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem jobb, kíméletesebb lenne a barna festék. Ha világosabbra festenéd akkor meg a lenövéssel lennél állandóan bajban, a lenövésesen is látszanának az ősz szálak.
2/2 anonim válasza:
Mennyire feltuno es mennyire zavar?
Van lenoves szinezo puder, spray, spiral, ha par szal van azokat befestheted azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!