Szerintetek ez a lány jól néz ki vagy már nagyon vékony?
Szerintem gyönyörű (az arca és a teste is) , csak azt akarom tudni a magam érdekében, hogy ő már nagyon csontváz vagy pont hogy jól néz ki
Szerintem jól néz ki!
Örülnék ha ilyen lennék..
Szerintem szép nagyon.
Én is nő vagyok, de rajtam min. egy 5kgval több izom van. Ez valahogy jobban tetszik, mint a nádszál, de mindenkinek szíve joga azt szeretni ami neki tetszik, és megvalósítani.
Tökéletes, egyáltalán nem nagyon vékony.
Sőt, neki még van eltérés a combja és a vádlija közt, vannak formái, a könyöke sem áll ki, melle is van.
Egy nagyon vékony lány ilyen:
sőt, méginkább ilyen:
De sokak szerint még ez is ideális, pont ma volt kint egy a kérdés amiben írták, rengetegen rajonganak a 40kg és az alatti lányokért (30 válaszból talán csak egy volt, aki inkább az 50kg-t tartotta ideálisnak egy átlagmagas -160-170cm-es nőnél)
Szeretem a vékony/sportos nőket, de ő már a legalja annak a kategóriának, ami még nem túl vékony.
Én egy kicsit sportosabb, izmosabb alakkal sokkal szebbnek találnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!