Én tényleg kövér vagyok?
2019. máj. 23. 21:49
2/11 anonim válasza:
Remélem hogy csak vicc a kérdés... Feltűnően csinos nő vagy: a derekad szép, lábaid is nőisen formásak.Sokan irigyek az alakodra,csak mondom!😉
3/11 anonim válasza:
Imádom, hogy akiknek a testsúlyával semmi probléma, azok problémáznak mert hogy milyen kövérek már... nah akkor mit szóljon az, akin akár csak egy cseppnyi felesleg is van... :D
4/11 anonim válasza:
Ha kövérnek látod magad, menj szemészetre vagy pszichológushoz. De gondolom, csak a szokásos dicséretet váró kérdés.
5/11 anonim válasza:
Te is csak egy unatkozó kis tinipitsa vagy, aki tudja magáról hogy mennyire "tökéletes" és várja hogy mások is agyondícsérjék meg agyonlájkolják facen mert ettől még jobb és még tökéletesebb ember lesz...
6/11 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem igaz... Mindig csufoltak engem az iskolaban hogy milyen kövér vagyok...
2019. máj. 23. 22:24
8/11 anonim válasza:
Amikor így néztem ki, mint te, akkor én is megkaptam, hogy milyen undorító meg kövér vagyok. Most, hogy tényleg az lettem, nem mer beszólni senki. Ne hallgass a bunkó fszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!