Szerintetek ez a lány jól néz ki vagy már nagyon vékony?
Szerintem gyönyörű (az arca és a teste is) , csak azt akarom tudni a magam érdekében, hogy ő már nagyon csontváz vagy pont hogy jól néz ki
Azért engem kiakaszt, hogy egy 40 kg-os nő bejön a pasiknak, csak mert kilátszik a csontja. Amit linkelt az egyik hozzászóló,jó oké,magassarkúban feszíteni tud a csaj,de a lépcsőn már nem menne fel szinte. Aztán a pasik meg itt kérdezgetnek,hogy az 50 centis kar szexi e. Hát nézzétek már meg, egy ilyen lánynak a dereka 50 centi. Azért ez már nem beteges, hogy egy másik embertől meg ezt "várják el?" És egy 170 centis lány, 55-60 kilóval VÉKONY és nem 40-el. Mert ha valaki olyan mint azokon a képeken a hozzászólásban, az már igenis nagyon beteg,és csoda,hogy él még. Nem akarok én sem elhízott lenni,de azért ne ez legyen már a normális.
Én 163 centi vagyok és 50-51 kiló. És nagyonis VÉKONY,de szeretnék mostmár kicsit formásodni
Kicsit kancsal. :D
Amúgy inkább aranyos arcra, mint gyönyörű, mert ránézésre kb. 12 éves, persze biztos több, ha már az instagramon "modellkedik", de kinézetre tényleg nagyon kislányos.
Testalkatra is egyébként. Ilyet nem mondok senkire, hogy csontváz, de nagyon vékony.
Egyébként csinos persze, de bevallom őszintén, nekem pl. fontos, hogy egy nőnek legyen melle meg feneke, csípője. De sok embernek meg pont ez a nagyon vékony típus jön be.
Olyan legyél, ahogy magadnak tetszel, ne mások véleménye alapján akard megváltoztatni a külsődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!