Mi a véleményetek erről a testről? Képpel!
2010. júl. 7. 07:58
31/34 anonim válasza:
Gyönyörű lány vagy, számomra 10/10 minden testrészed, tényleg! És úgy látom, nagyon értelmes vagy. Szerintem ez minden pasi álma :D. Kár, hogy lány vagyok :).
32/34 anonim válasza:
szia.
nekem is az ugrott be,hogy önbizalom hiányos vagy amikor megláttam a kérdésed.nem is szeretem az ilyen kérdéseket.
a tested szép de nekem nem tetszett a lekezelő stílusod.lehet,hogy tényleg nem kellett volna le r*biznie de azért nagyon durván lekezelted.egyszerűbb (és nőiesebb)lett volna ha egyszerűen megmondod neki,hogy nem vagy az. így eléggé veszítettél a szemebe a varázsodból.eygszerű okoskodás volt a válaszod.
tényleg szép a tested nőies.csinos vagy.:)de reméljük belülről is az vagy.
33/34 A kérdező kommentje:
hát valóban nem vagyok egy mézes mázas, mindent politikailag korrektül megfogalmazó, mások lelkivilágát virágoskertként tisztelő ember :) kinek mi a stílusa, embere válogatja, nekem ez jutott, valaki szerint ez az értelem jele, van aki egyszerű bunkóságnak ítéli meg. ez a 'biodiverzitás' lényege :)
2010. júl. 16. 21:30
34/34 anonim válasza:
Hogy mondjak véleményt, ha nem látom a részleteket? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!