Mi a véleményetek erről a testről? Képpel!
Elsősorban kíváncsi voltam, hogy az embereknek mi a véleményére egy ilyen testről/a testemről, másodsorban pedig jól jönnek a tanácsok, észrevételek, hiszen jobb tudni, hogy mik a gyenge pontjaim, amiket érdemes megerősíteni, megformálni. :)
pl.: Tisztában vagyok azzal, hogy a melleim elég picik, ezen nem is tudok változtatni (természetes kereteken belül :)), ez a család női tagjainál genetika, viszont az izmaimmal tudok 'játszani', hogy valamelyest arányosabb legyen a testem.
A másik dolog, pedig a pont olyan észrevételek, mint pl.: a lúdtalpam, amire ezentúl fokozottabban oda fogok figyelni, ha ilyen észrevehető (plusz tudom a későbbiekben, ahogy írtad is, gondot okoz).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Gondolom kaptál már sok sok tanácsot, de én is a mellett vagyok, hogy önmagadat kell elfogadnod, hogy ha belenézel a tükörbe, akkor mosolyogj! :) A kicsi mellről csak annyit, hogy funkciója szerint (tej) nincs különbség a nagy, és a kicsi között. :) ha majd gyermeket vállalsz, egy cseppel sem jön ki kevesebb, mint más nagyobb mellű kortársad között. :)
És persze, hogy játszani az izmokkal, "ki kinek, mi jön be. Van, ki a vékonykákra, a testesebbekre, szóval nagy csoport! Az a fontos, hogy a párodnak, mi tetszik ! :)))
Tanácsom a lúdtalphoz, hogy bőr legyen a megfelelő szellőzés miatt!
kar: hájas 5/10
mell: hol vannak?? 1/10
derék: 7/10
csípő:8/10
combok: plötyi, görbe és formátlan 5/10
vádli: 8/10
boka: 7/10
kerekítve 6/10 vagy
utolsó előtti: Köszi, sejtettem, hogy nem cirka 142%os eredményt értem el :)
utolsó: Köszönöm neked is, bár afelől biztosíthatlak, hogy a karom nem hájas, csak izmos. Jelenleg a combom valóban izomtalanabb a megszokottnál, csak a nagyfejű combizmom nagyon gyorsan fejlődik, így a lábedzéseket 2 hete csak lightosan végzem :) Gondoltam ezt megosztom veled, hiszen hozzátartozik az igazsághoz. Pontozásodat természetese nem kifogásolom, hiszem a véleményeteket kérdeztem, szóval még egyszer: Köszönöm!
Szerintem szép tested van,én is ilyen hasat szeretnék,bár még lesz egy pár hónap edzés addig..:D Tipikus körte alkatod van szeirntem,de nekem nagyon tetszik mert nem hájas,hanem szép nőiesen formás. Nagyobb mellek nem is illenének szerintem a felsőtestedhez,meghát ezen ugysem lehet változtatni szval pl ezt nem értem miért kell lefikázni.
Szerintem sokan örülnének egy ilyen testnek
Nincs rossz alakod, sőt! Az alakod valahol egyértelműen körte, de szép, nőies. Látszik, hogy foglalkozol magaddal (a kis cici meg genetika, soha nem lesz nagy természetes úton), de a lábaid valahogy nagyon nem tetszenek, bocsi:/
így kb 10ből 8,5:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!