Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a testről? Képpel!

Figyelt kérdés

[link]

19 éves lány

Testrészenként pontozzátok, aztán az összképet is, köszi.

2010. júl. 7. 07:58
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%

Hmmm nézzük:

fej: :O nincs :)

vállak: 7/10

cicik: kicsik de nekem megfelel 9/10

derék, has, csípő: 10/10

végtagjaid megvannak így arra is 10/10

Amit kifogásálok egy pár kilót szedhetnél magadra. Elég kicsi a vállad, nem azt mondom, hogy legyél kigyúrt de egy kis felsőtest edzés nem ártana. Azon felül a lényeg miért van kitakarva? :D:D

19f

2010. júl. 7. 08:04
 2/34 A kérdező kommentje:
edzek egész testre :) (súlyzós edzés)
2010. júl. 7. 08:13
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik az összkép. pici cicik nekem bejönnek :) meg van az a nőies csípőd ami nekem szintén bejön. fej az tényleg nincs, pedig úgy lenne az igazi. én meg vagyok veled elégedve :). 7/10 az összpontszám, mert arcod nem látom.
2010. júl. 7. 08:20
 4/34 anonim ***** válasza:
82%

Az arányosság a lényeg.

A hosszak tökéletesen arányosak, se nyakigláb nem vagy, se rövid lábú, a kar hasonlóan.

A comb és a csípő picit vastag, de nem zavaróan, a mell ehhez képest kimondottan kicsi. Látni kellene a formáját, mert az is van legalább olyan fontos, mint a mérete. Így nem is lehet pontozni igazán, mondjuk, 8. Nekem jó lenne egy ilyen itthonra. :)

2010. júl. 7. 08:33
 5/34 anonim válasza:
34%
Önbizalomhiányos rib.
2010. júl. 7. 08:41
 6/34 anonim ***** válasza:
47%

légyszi küldj privátban olyan képet, amin a kitakart részek is látszanak :)

így most csak 6/10...

2010. júl. 7. 08:44
 7/34 A kérdező kommentje:

Kedves 8:41!

Gondoltam, hogy lesznek hozzád hasonló fogalom zavarban szenvedő kommentelők. Kérlek, hadd definiáljam az általad emlegetett ősi foglalkozást: Prostituált (argóban rib***), aki anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújt.

Most elemezzük együtt ezt a mondatot! Kezdjük az anyagi szolgáltatással: Nem adtam meg számlaszámom, se kis rózsaszín csekkecskét nem postoltam a kép mellé, valamint még a postai elérhetőségemet sem adtam meg, sőt egyáltalán nem várok el semmiféle anyagi juttatást. Tehát a definíció máris nem foglal magába engem. Lássuk azért a másik felét is kedves 8:41-es: szexuális szolgáltatás? egy kép, amin annyi látszik rajtam, mint a strandon? Hát ha neked ez az, elég szegényes lehet a szexuális életed! :)

Szimplán kíváncsi vagyok az emberek véleményére a testemről, főleg köszönöm azoknak, akik indokolnak, tanácsokat adnak, hisz így tudom, hogy min kell változtatni. Önbizalommal kapcsolatban pedig minden fejben dől el, s mint láthatod, az értelmi képességeim teljesen rendben vannak. Neked sem kéne irigykedned, gyere te is konditerembe, én is teszek valamit a testemért, már amíg a genetikai határok gátat nem szabnak.

2010. júl. 7. 08:55
 8/34 anonim ***** válasza:
50%

ez egy nagyon szép hozzászólás volt, kedves kérdező! :)

szerintem egy picit széles vagy deréktájon, de ez egyáltalán nem baj, ez adottság. engem nem zavarna :)

a kis mellek meg... hát legalább nem lógnak :D

fiatalos, lányos test, a fekete csíkok egy kicsit rontanak az összképen, megnézném az eredeti képet is takarás nélkül...

10/10 pontot adok, ebben benne van a szimpatikus kommented értékelése is.

2010. júl. 7. 09:03
 9/34 anonim válasza:
100%

Akárhogy bánt a 08:41-es kommentje.. nekem is az fogalmazódott meg először bennem, hogy nincs önbizalmad..

De szerintem nincs miért szégyenkezned ;)

2010. júl. 7. 09:14
 10/34 anonim válasza:
31%
10/2 az egész.
2010. júl. 7. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!