Mi a véleményetek erről a testről képpel?
2011. aug. 10. 15:32
1/7 bix válasza:
hááát. rosman hölgyemény nem volt soha magas, talán 150 centi ha volt, néztem képet ahol nem volt rajta ennyi bő ruha, 44-45 kiló körül.
szerintem semmi extra a csaj, mondjuk elég fiatalka...
2/7 anonim válasza:
Maggaságtól függően 50-60 kiló között lehet.
3/7 anonim válasza:
Ne akarj senkire se hasonlítani, ha ezért kérded! Ha nem, akkor én kérek elnézést, egyébként azt sem tudom, hány centi, így nehéz...
4/7 anonim válasza:
Fruits analizer 3000 sauna belt active!
Results:
Height: 5'2"
Weight: 115lbs
Viccet félretéve egy kis netes kutakodással meg is lehet találni:
birth name : Mackenzie Lyn Rosman
born : December 28, 1989
origin : South Carolina
occupations : Actress – Singer
height : 154 cm – 5 ft 1 in (LOL nem is tévedtem sokat XD)
weight : 48 kg – 105 lb
shoe size : 7
horoscope : Capricorn
5/7 bix válasza:
frutti: ha azt mondod meg is volt akkor azt is elhinném neked:D
6/7 anonim válasza:
és egész életében folyamatosan tartja a súlyát vagy mivan? ezt igy nem lehet megmondani
7/7 anonim válasza:
Bix: Azért nem vagyok én akkora nőcsábász :D Bár lehet, hogy a szexuális együttléteim száma már rég 10x ennyi lenne ha mennék bulizgatni dehát első az edzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!