Ki beszélt itt szexuális szolgáltatásokról? Kicsit el vagy tévedve. A szexuális életemhez semmi közöd, nem ismersz, én sem téged. (Mellesleg biztos több szexuális életem van mint neked, hisz ha van barátod biztos nem repked az örömtől, hogy a félpucér fotódat mutogatod idegeneknek.)
Ha ilyen oldalakon mutogatod a tested, és kéred mások véleményét, igenis önbizalom hiányos vagy, ha nem az lennél, nem fecsérelnéd ilyenekre az idődet.
2010. júl. 7. 09:56
12/34 anonim válasza:
Abszolút az ideálom vagy, hejj de jó is lenne ilyen lánnyal járni...
Szia! Nincs mitől aggódnod, testileg egy csinos nőnek tudhatod magad! Nagy cici, kis cici, nos, kinek mi jön be! :)
Amin változtathatnál, az a lábacskád, ami szép, de ahogy látom, a sípcsontocskádnál egy kisebb "O" van alakulóban, így érdemes lenne egy ortopédhoz ellátogatni. :)
2010. júl. 7. 11:12
16/34 anonim válasza:
Nekem nem tetszel,nincs semmi amit lehet fogni rajtad.Húsi lányok (L)
2010. júl. 7. 11:25
17/34 anonim válasza:
Nekem is kicsit sovány vagy. Szép az alakod, de nem szexi.
11:12 valóban lúdtalpam van, ezért a karika, nagyon jó szemed van ehhez! :D
2010. júl. 7. 11:48
20/34 anonim válasza:
Igen, nem annyira feltűnő, és most még nem is oly szépséghibás, de idővel az lehet! Gondolom ha már tudod a diagnózist, már beszéltél is ortopéddel, aki feltehetően felírt neked lúdtalpat! ha nem, akkor feltétlen mielőbb tedd ezt meg, mert a jövőben nemcsak a szépséghiba lesz a gond, hanem tartós hátfájás, ami komolyabb is lehet. Szóval hajrá ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!