Ezt nem bírom tovább. Mit csináljak, hogy végre elfogadhatónak érezzem magam?
Ez nem is olyan gáz!!:) A felsőtestre dolgoznod kell, mert írod, hogy nem ennyire erős, mint a képen. hidd el optikailag is szebben fog kinézni. Nem bazi nagy izmokról beszélek:)
Amúgy meg van ott izom, hidd el, csak nem elég erősek, nagyok, ahhoz, hogy érezd (ha nem lenne, nem tudnál reggel kikelni az ágyból:)))
szerintem nagyon csinos, nőies alakod van, nem kell szégyellni:) a széles csípő a nőiesség jele, a férfiak nagyon kedvelik. fogadd el magad! ha a képen szereplő lány jól néz ki fürdőruhában, akkor te is jól fogsz! csak a fejedben van az a tévhit, hogy mennyire rossz alakod!
én meg túl vékony vagyok, pici mellem van, hófehér bőröm, nem tudok barnulni na? senki sem tökéletes!
Tisztellek, hogy próbálsz változtatni! Aerob sportot válassz magadnak (futás, kerékpár, úszás), és megfelelő intenzitással végezd azt. Nem ártana beszerezni egy pulzusmérő órát is, ezzel tudod kontrollálni a megfelelő intenzitástartományt. De a zsírréteg eltüntetése azért nem fog egyik napról a másikra menni, hosszabb folyamat ez. Futásnál kb. 30 perc után indul el a zsíranyagcsere előtérbe kerülése.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!