Szerinted ez igaz vagy csak azért mondják, hogy jobban érezzem magam?
Hát sztem kitaláció.
Nincs olyan s*ggfej pasi, aki azt mondaná a csajának, hogy "drágám, a barátnőd milyen szép csaj", mert majd hülye lesz kockáztatni egy hisztit. xD A csaj meg akármennyire jó barátnőd is, sose mondaná ezt el neked, mert féltékeny lenne.
Persze ettől függetlenül még persze lehet, hogy szép is vagy. Csak nekem ez a szitu nem túl életszerű. :D
nem de megértem az első kettő válaszát is mivel tényleg furcsa szitu.azért is tettem fel mi mások véleménye mert magam se tudom.sajnálom ami veled történt remélem a barátnőd igaz barát volt és nem lett vége egy idióta srác miatt a barátságotoknak :)
köszönöm a válaszokat jöhetnek még!
Hát végülis nem lett vége, de van más probléma vele, ami miatt nincs minden rendben. :( Ez nem ilyen pasis ügy, annál kicsit komolyabb... de mindegy, ez most nem ide tartozik.
Igazából a srácnak szerintem nem az volt a baja velem, hogy csúnya vagyok, hanem az, hogy átláttam rajta, és felvilágosítottam a barátnőmet, hogy csak kihasználja, és mint kiderült igazam is volt. Mondjuk azt elhiszem, hogy neki éppen nem jövök be, de nálam sokkal csúnyább lányokkal is jóban volt, meg barátnőm állítása szerint mással nem viselkedett így... Elhiszem, hogy én sem tetszem mindenkinek, de ennyire ronda nem vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!