Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezt nem bírom tovább. Mit...

Ezt nem bírom tovább. Mit csináljak, hogy végre elfogadhatónak érezzem magam?

Figyelt kérdés
Hihetetlenül szar alakomvan.. küzdöttem érte rendesen.mindent megpróbáltam ..helyesen táplálkoztam. Ez nem igazság.. másnak miért adatik meg a majdnem tökéletes alak..és nekem miért nem éri el legalább az átlagosat??.. Most komolyan sokat kérek? Nagyon magam alatt vagyok =( .
2010. júl. 6. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem csak te vagy így ezzel . Én is hasonló problémákkal küszködom. Sajnos ezen nem sokat lehet változtatni :(
2010. júl. 6. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Ne légy elkeseredve :(

Te legalább tettél érte valamit, millió ember beletörődik, hogy túlsúlyos. Nem írtad, hogy sportoltál e. Tudom, hogy fontos a helyes táplálkozás, mozgás, de sajnos a genetika is sokat számít. Mi pontosan a probléma az alakoddal, úgy értem hol van a probléma?

2010. júl. 6. 22:00
 3/14 A kérdező kommentje:
csípőtájt el vagy hízva nagyon és nagy a derekam.. úsztam régebben.. 3 évet.. de attól csak a karom lett izmosabb. Nem.. egyszerűen nem tudok kimenni a strandra jókedvűen.. takargatom magam itt ott..anyukámnak pont iylen alakja van.. de hiszem, hogy letudom dolgozni.. szerintem ez nem genetika.. vagyis az.. csak én tennék is érte valamit anyukámat meg nem érdekli. Az összes bikini borzalmasan áll nekem.. egyszerűen elsírom magam mikor a tükör elé állok és szembesülök saját magammal..
2010. júl. 6. 22:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tehát széles a csípőd, és egy kis felesleg is van rajta. ok,szerintem ha maga a csont széles, azzal ugye nem tudsz mit kezdeni, de a zsírt el kell tüntetned róla. Ehhez cardio mozgás kell, mert ezzel tudsz zsírt égetni, e mellé oldalirányú felüléseket is végezhetsz, szálkásítsd az oldalsó hasizmaidat. egyébként ha széles a csípőd, nem baj, ha kicsit szélesíted a felsőtested, mármint a vállakat, mert optikailag jobb lesz az alakod, jobb lesz az összhang. Ne keseredj el, hajrá!!!
2010. júl. 6. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
mintha én tettem volna fel a kérdést... itt már csak szerintem a tested elfogadása maradt, mert ahogy írtad, próbáltad formálni. Fel tudsz tenni egy arc nélküli, egész alakos képet? Hátha tudnánk segíteni:)
2010. júl. 6. 22:19
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi:) de .. az a baj, hogy nem a csípőm széles.. ha nem a rajta lévő háj teszi azzá.. és így körte alakom van.. hullahopp karikázok napi minimum fél órát.. de semmi hatása.. SZóval, hogy érthetőbb legyen

azt képzeld el, hogy van egy teljesen egyenes test.. semi csipö kiszélesedés meg ezek.. csipőmnél egy nagyon nagygy kitülemkedő zsírréteg van és derekam alig van.. szóval ahogy felfelé jövünk a derekamnál kicsit bemegy.. kijön az oldalháj miatt aztán megint bemegy ahol a bugyivonalam van és utána egyenesen le a láb..

2010. júl. 6. 22:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Már egyszer feltettem ezt a kérdést.. és képet is linkeltem hozzá.. de utána kitöröltettem, emrt nem érkeztek értelmes válaszok.. és féltem, hogy valaki felismer.
2010. júl. 6. 22:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyetek ilyen negatívak, pesszimisták!Soha nem szabad feladni!Legalább addig küzdeni, amíg jóérzéssel néztek tükörbe és nem kell takargatnotok magatokat a strandon! Nem kell elfogadnotok magatokat, az a jó, hogy meglátjátok valami nem stimmel és próbáltok tenni érte! Nem szabad beletörődni, tudom, hogy nagyon sok lelki és fizikai erő kell a változáshoz, de higgyétek el, ha hisztek magatokban menni fog! Én szurkolok nektek!!!!
2010. júl. 6. 22:23
 9/14 A kérdező kommentje:

köszi:) de az a baj, hogy azért keztem el hullahopp karikázni.. mert hogy ott nincs izom ahonnan én le szeretném dolgozni.. komolyan.

[link]

körübelül iylenem van.. csak nem ilyen elhízott a felsőtestem.. hanem csak szimplán ot van mind a két oldalt az a zsírréteg

2010. júl. 6. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el pl.kocogni (cardio), mondjuk reggel , amikor még nincs olyan meleg (jó futócipő fontos).Idő kell hozzá, de hidd el megindul majd a fogyás (figyelj a táplálkozásra- nem azt jelenti, hogy ne egyél, kell majd az erő, hogy bírd a terhelést, de próbálj figyelni a kajára)

Mellette mehetnek a felülések, hullahopp stb. az a lényeg, hogy ne szomorodj el, ha 1hét után nem mutat kevesebbet a mérleg, tovább kell dolgozni. mérd le a csípődet, csináld az edzést és mondjuk egy hónap múlva mérd le megint, akár írhatod is, és meglátod mennyire fogsz örülni, ha egy kicsivel is kisebb lesz a csípőbőséged. Ez fog erőt adni ahhoz, hogy tovább csináld!

2010. júl. 6. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!