Ezt nem bírom tovább. Mit csináljak, hogy végre elfogadhatónak érezzem magam?
szia.
Ne légy elkeseredve :(
Te legalább tettél érte valamit, millió ember beletörődik, hogy túlsúlyos. Nem írtad, hogy sportoltál e. Tudom, hogy fontos a helyes táplálkozás, mozgás, de sajnos a genetika is sokat számít. Mi pontosan a probléma az alakoddal, úgy értem hol van a probléma?
Köszi:) de .. az a baj, hogy nem a csípőm széles.. ha nem a rajta lévő háj teszi azzá.. és így körte alakom van.. hullahopp karikázok napi minimum fél órát.. de semmi hatása.. SZóval, hogy érthetőbb legyen
azt képzeld el, hogy van egy teljesen egyenes test.. semi csipö kiszélesedés meg ezek.. csipőmnél egy nagyon nagygy kitülemkedő zsírréteg van és derekam alig van.. szóval ahogy felfelé jövünk a derekamnál kicsit bemegy.. kijön az oldalháj miatt aztán megint bemegy ahol a bugyivonalam van és utána egyenesen le a láb..
köszi:) de az a baj, hogy azért keztem el hullahopp karikázni.. mert hogy ott nincs izom ahonnan én le szeretném dolgozni.. komolyan.
körübelül iylenem van.. csak nem ilyen elhízott a felsőtestem.. hanem csak szimplán ot van mind a két oldalt az a zsírréteg
Kezdj el pl.kocogni (cardio), mondjuk reggel , amikor még nincs olyan meleg (jó futócipő fontos).Idő kell hozzá, de hidd el megindul majd a fogyás (figyelj a táplálkozásra- nem azt jelenti, hogy ne egyél, kell majd az erő, hogy bírd a terhelést, de próbálj figyelni a kajára)
Mellette mehetnek a felülések, hullahopp stb. az a lényeg, hogy ne szomorodj el, ha 1hét után nem mutat kevesebbet a mérleg, tovább kell dolgozni. mérd le a csípődet, csináld az edzést és mondjuk egy hónap múlva mérd le megint, akár írhatod is, és meglátod mennyire fogsz örülni, ha egy kicsivel is kisebb lesz a csípőbőséged. Ez fog erőt adni ahhoz, hogy tovább csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!