Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ítélik el sokan, ha...

Miért ítélik el sokan, ha valaki sminkel?

Figyelt kérdés

Sok olyan komment jön, hogy "a smink nem az ápoltság része", "felesleges luxus", "drága hobbi", "csak tönkreteszed a bőröd", "a férfiak a természetes lányokat szeretik"...

Volt, ahol leírtam, mennyit sminkelek konkrétan, és lehordtak a sárga földig, hogy ez csalás.

Mindössze BB krémet, korrektort és szempillaspirált használok. Kerül olyan maximum 3000Ft-ba fél évre az egész.

Ha nem lennék szőke és világos bőrű, biztosan nem festeném magam. Illetve lehet, még így se, ha nem lennék szemüveges, ugyanis anélkül smink nélkül se vagyok katasztrófa, viszont a hangsúlyos keret mellé muszáj legalább szempillaspirált feltennem, vagy nincs szempillám, illetve korrektort, mert nemhogy kinagyítja a lencse a karikáim, de még árnyékot is csinál a szemem alá.

2019. ápr. 1. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem ítélik el.

Nyilván nem ilyen minimális sminkre gondolnak, amikor azt mondják, hogy nem természetes és csalás.

De van az a kategória is. Tele van a youtube is videókkal, amiben köszönő viszonyban sincs valaki a kisminkelt változatával. És sokan a hétköznapokban is így járnak. Sokan olyan sminket készítenek hétköznapra, ami egyébként fellépésekre, tv-s felvételekre való.

2019. ápr. 1. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem ítélem el, de van egy határ. Ez még nem az. Azt nem szeretem amikor valakire rá se lehet ismerni.
2019. ápr. 1. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Sokkal több sminket használok mint te, rengetegszer megkaptam mar hogy minek sminkelek, miert van rajtam ennyi smink. Fehér bőrű, szőke hajú vagyok, karikás szemekkel. Egyszerűen jobban erzem magam ha sminkelek, szeretem magát a folyamatot miközben csinálom. Senkinek nincs joga bele szolni hogy a masik hogy nez ki.
2019. ápr. 1. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Az a nem mindegy, hogy hogyan sminkelsz. Vannak akik "normálisan" sminkelnek és vannak azok aki mindent túltolnak. Vastag alapozó, ízléstene szemfesték. Az ilyenek tényleg gázak, az összkép se szép.
2019. ápr. 1. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem se sok.

Én is ennyit hasznàlok.

Nem értettem soha az ilyen kötekedéseket. Semmi közük ahoz hogy mit teszel az arcodra.

Én nem a férfiaknak akarok tetszeni, hanem magamnak! :)

2019. ápr. 1. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
21%

Azok ítélik el akiknek nincs szépérzékük.

Egy nő diszkréten kifestve gyönyörű tud lenni és a smink csupán a természetes szépséget emeli ki.

Mellesleg férfi szemmel roppant erotikus tud lenni.

F/42

2019. ápr. 1. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
gyakoris színvonal... való életben dicsérik a szép és igényes sminket (vagy észre sem veszik)
2019. ápr. 1. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

nekem akkor jegyezte meg ismerősöm hogy sok smink van rajtam, mikor kiszáradt bőrömre nem a saját bb krémemet tettem és elütött a szín, pedig csak az volt rajtam meg szempillaspirál

szerintem ez olyan mint a szoli, az se zavar senkit, ha valakinek jól áll (nekem pl. nem) de egyből mindenkinek a túlzás jut eszébe

Egyik ismerősöm látva engem smink nélkül megjegyezte kedvesen, hogy ne sértődjek meg, szép vagyok így is, de sminkkel szebb vagyok. Mondtam, hogy dehogy sértődök meg, be is figyelne ha csúnyább lennék tőle és napi 20 percet kenném magam. :D

2019. ápr. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!