Miért szomorúak sokan a kis melleik miatt?
Nekem sajnos nagy van, de csak a gond van vele.
12 évesen A kosaras mellem volt, ha akartam, hordtam melltartót, ha nem akartam, nem. Nem voltam lapos, de pont annyi mellem volt, ami még kényelmes sportolásnál, öltözködésnél imádtam, hogy ha leengedtem a hajam, akkor pont el tudtam takarni.
Illetve nagy mellel az ember lánya sosem tudja hozni azt a légies, karcsú összhatást akkor sem, ha lefogy. Mert az csak picivel lehetséges.
A férfiaknak meg sokkal jobban tetszik a kicsi. A többségnek már egy C kosár is sok.
Az ilyennél megértem, hogy valaki nem elégedett, mert kicsi (70AA kosár konkrétan):
Viszont egy normális méretű (A, kisebb B) kosárnál szerintem nem kell nagyobb semmilyen életkorban.
Erre gondolok:
Mielőtt valaki megjegyzi: Nem vagyok duci, csak épp 75F kosaras mellem van.
Amikor nagyon lefogytam (170/50), akkor sem ment D kosár alá, szóval ha sétáltam, akkor valahogy úgy nézett ki, hogy ment a mellem, aztán meg én. Mert más az alakomból addigra nem maradt.
A 2. nem “kis” mell.
Az elso amit linkeltel kb A kosaras (az AA az kb csak mellbimbo), nekem is akkorak, es szeretem oket.
A legtobben az 1. kepen levo mellekkel elegedetlenek, majd megmutik vagy elfogadjak (esetleg imadjak oket mint en).
A 2. kep az altalaban ideal a lanyoknak. Nekem nem kellene, nem lehet mar melyen kivagott felsot hordani B-s mellekkel mert nagyon kirivo. A kosarral siman belefer.
Azert szomoruak mert most a nagy fenek nagy mell a “divat” vekony derekkal. Meg ugye a ferfiak tobb figyelmet adnak a nagymellu noknek evolucios okok miatt. Hosszutavu parvalasztasnal nem szamit.
Engem is zavart 14-15 eves koromig de csak azert mert piszkaltak erte.. ahogy normalisabb kozegbe leptem ahol nem ez alapjan itelik meg a noket tulleptem a dolgon es nem foglalkoztat :) van akivel sajnos orokre megragad ez a megfelelesi kenyszer.
20/L
Ha nem vagy kövér, semmi baj a nagy mellekkel. Örülj neki!
Nincs baj a kis mellű nőkkel sem, mindenki olyan amilyen. Szeresd a melleid😊 És nem. A férfiak szeretik a nagy melleket, genetikailag kódólva van bennünk. A kövér(a husisabb lányokkal sincs baj), nagyon túlsúlyos lányok nem jönnek be, de egy átlag vagy husisabb testalkatú lány nagy mellekkel bizony a férfiak ideálja általában.
Én a képeken linkelt mellekre inkább azt mondom, hogy aranyos, (Az első tényleg semmi, úgyhogy inkább a másodikra értem ezt) de nem szexi, nem hoz lázba.
Éljenek a nagy cicik!
Nekem az első képem lévő van és az A kosár! Nem AA.
Én egyébként szeretem.
Nekem is nagy mellem van, kkb mint neked, és semmi bajom velük.
Légiesen valóban nem fogok velük kinézni, és az öltözködésre is oda kell figyelni, de kinek nem. Viszont nagyon jól néznek ki a megfelelő szabású ruhában (itt nem a mély dekoltázsra gondolok!) és a pasik is odavannak értük. Biztos van olyan, akinek a kicsi tetszik, de vannak bőven, akiknek a nagy.
A többségnek a nagy tetszik, nem a kicsi.
Ha semmi melled sincs, az nagyon frusztráló egész tinédzser korban, kihat az önértékelésedre, a férfiakhoz való viszonyodra... Rengeteget bántottak, piszkáltak miatta.
Az már mellékes, hogy megtanultam élni vele, élvezni a kényelmét, de hosszú út volt.
#6-osnak üzenem: Teljesen rendben lévő cicik!:).
A kis mell,nagy mell kérdéshez is hozzá szeretnék szólni: Hidd el van olyan aki a nagyokra bukik és lesz olyan aki az általad AA-snak mondott méretre gerjed be:). Nincs rossz méret:)! 38/f
"12 évesen A kosaras mellem volt"
megsúgom, ezért vagyunk miatta szomorúak...nem egészséges állapot, ha egy fiatal nő egy kisgyerek testében ragad...van, aki olyan testtel éli le az életét, ami neked kiskamaszként volt, nehéz ezt feldolgozni...
és hát ugye, lehet belőlünk is felnőtt nőt műteni, de mire összejön a pénz, kb eltelt a fiatalságunk, akkor meg már minek?
7, persze persze, ha egy 45 kilós tinicsajon látod, beindít (10-ből 1-et), de mit szólnál egy 40-es 60-70 kg-s nőn egy ilyenhez :D
Nem kell és nem is tudsz meggyőzni, túlvagyok már azon a koron és a saját bőrömön tapasztaltakat semmi nem írja fölül. 10 pasiból 1 izgult kifejezetten erre még mikor tinivékony voltam is. 2 hajlandó volt elfogadni, 7 rá se nézett. :)
Szerencse hogy szép, kedves és okos vagyok, így ennek ellenére is megtaláltam a boldogságot, de hogy mellem csak akadály volt (mind az öltözködésnél, mimd az önértékelésben), az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!