Sokan miért nem tudnak különbséget tenni a telt és a kövér között?
Teltnek elméletileg az az alkat számít, amikor az adott lánynak nagy melle, széles csípője, vastagabb combjai vannak, de nincs feleslege, maximum 2-5kg
Pl:
Aki alkatilag ilyen, az soha az életben nem lesz ilyen vékony, mert lehetetlen:
Feszesebb lehet, edzettebb lehet, de törékeny, pici mellű nem.
Kövér meg maximum az, akin legalább 30kg súlyfelesleg van a saját egészséges testsúlyához, és nem korunk legvékonyabb modelljeihez képest.
A telt azt jelenti, hogy hurkás, párnás. Nem mondanám, hogy a kövér szinonimája, de szinte majdnem ugyanazt jelenti.
Inkább te nem tudod, mit jelent a szó.
Az első képen lévő nő egy teljesen átlagos, normál testalkat.
A második képen lévő pedig vékony, de sportos.
Az első képen lévő csajt nem mondanám teltnek. Tiszta jó alakja van, nem is vastag a combja. És én bár "sokkal" (kb.) vékonyabb vagyok, elfogadnám azt az alakot.
Ha valaki 170 cm 60 kgval, nem túlsúly. Nemtudom ki az az ostoba, aki így gondolja xd
Amúgy szerintem nem tudom mit jelent a telt, mert az szinte olyan mint a kövér, csak kicsit szebben fogalmazva.
És mint mondtam az első képen lévő csajnak nagyon jó alakja van.
1. Az első lány teljesen rendben van. Normális alkata van. (Lány szemmel is)
2. De, el tud érni full szálkás alkatot. Bárki, csak elterjedt az a mondás, hogy "én ilyen alkat vagyok". Lehet valakinek széles csipőcsontja azon nyílván nem lehet változtatni, ill. az emberek nagyrésze seggre hízik, de le lehet onnan dolgozni..hasról is.
Magyarországon még mindig elhiszik, hogy a BMI skálának van értelme. Már a kitalálásakor is megmondták, hogy a lakosság nagyobb részére nem használható.
A testzsírszázalék egy olyan dolog, amit jól lenne, ha biológia órán elmesélnének a hülyeségek helyett, amiket most tanítani próbálnak.
Én 20% testzsírral BMI szerint II. típusú obíz vagyok. :)
Eat Me!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!