Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokan miért nem tudnak különbs...

Sokan miért nem tudnak különbséget tenni a telt és a kövér között?

Figyelt kérdés

Teltnek elméletileg az az alkat számít, amikor az adott lánynak nagy melle, széles csípője, vastagabb combjai vannak, de nincs feleslege, maximum 2-5kg

Pl:

[link]

Aki alkatilag ilyen, az soha az életben nem lesz ilyen vékony, mert lehetetlen:

[link]

Feszesebb lehet, edzettebb lehet, de törékeny, pici mellű nem.

Kövér meg maximum az, akin legalább 30kg súlyfelesleg van a saját egészséges testsúlyához, és nem korunk legvékonyabb modelljeihez képest.

2019. márc. 17. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Na, én 170 cm vagyok és 60 kg, de ha meglátnál vagy azt mondanád rám, hogy normál testalkatú vagy azt, hogy vékony.

A felső testem olyasmi, mint a szerinted "vékony" lánynak, az alsó pedig, mint a szerinted "teltnek".

És ,ha 40 kg lennék kilátszanának a bordáim, a gerincem és úgy néznék ki, mint egy csontváz...szóval erről ennyit.

2019. márc. 17. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Te normális vagy? Az első képen szereplő nő mióta telt? :O

Ő egy csinos nő!

Én is azt mondom, hogy a telt=kövér, csak szebben kifejezve.

A második képen szereplő csaj meg genetikailag vékony és csinos.

2019. márc. 17. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Az első képen lévő nő akkor telt, ha a pápa egy dögös 20 éves szőke bombázó!

A telt szinonimája a kövér.

2019. márc. 17. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Számomra ez a két véglet.

A bal oldali már kövér, a jobb oldali a még éppen nem túl sovány. A kettő között van a normális.

2019. márc. 18. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Eredeti jelentés szerint a telt az, aki MÉG nem kövér, de nem is vékony, azaz 5 kilóval több esetén már kövérnek számít, 5 kilóval kevesebbel meg átlagosnak.

A kövér az, akinek legalább 10-15 kiló fölöslege van, tehát nem csak kicsit több az átlagnál.

2019. márc. 18. 07:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Az első nő melyik univerzumban telt? Az egy VÉKONY nő.

Könyörgöm...

2019. márc. 24. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!