Sokan miért nem tudnak különbséget tenni a telt és a kövér között?
Teltnek elméletileg az az alkat számít, amikor az adott lánynak nagy melle, széles csípője, vastagabb combjai vannak, de nincs feleslege, maximum 2-5kg
Pl:
Aki alkatilag ilyen, az soha az életben nem lesz ilyen vékony, mert lehetetlen:
Feszesebb lehet, edzettebb lehet, de törékeny, pici mellű nem.
Kövér meg maximum az, akin legalább 30kg súlyfelesleg van a saját egészséges testsúlyához, és nem korunk legvékonyabb modelljeihez képest.
Na, én 170 cm vagyok és 60 kg, de ha meglátnál vagy azt mondanád rám, hogy normál testalkatú vagy azt, hogy vékony.
A felső testem olyasmi, mint a szerinted "vékony" lánynak, az alsó pedig, mint a szerinted "teltnek".
És ,ha 40 kg lennék kilátszanának a bordáim, a gerincem és úgy néznék ki, mint egy csontváz...szóval erről ennyit.
Te normális vagy? Az első képen szereplő nő mióta telt? :O
Ő egy csinos nő!
Én is azt mondom, hogy a telt=kövér, csak szebben kifejezve.
A második képen szereplő csaj meg genetikailag vékony és csinos.
Az első képen lévő nő akkor telt, ha a pápa egy dögös 20 éves szőke bombázó!
A telt szinonimája a kövér.
Számomra ez a két véglet.
A bal oldali már kövér, a jobb oldali a még éppen nem túl sovány. A kettő között van a normális.
Eredeti jelentés szerint a telt az, aki MÉG nem kövér, de nem is vékony, azaz 5 kilóval több esetén már kövérnek számít, 5 kilóval kevesebbel meg átlagosnak.
A kövér az, akinek legalább 10-15 kiló fölöslege van, tehát nem csak kicsit több az átlagnál.
Az első nő melyik univerzumban telt? Az egy VÉKONY nő.
Könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!