Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mire lehet elkölteni havi...

Mire lehet elkölteni havi szinten több százezret?

Figyelt kérdés

Mármint, itt az oldalon is olvastam már olyan válaszokat, hogy 100-150 ezret költenek az illető lányok ruhára és szépségápolásra havonta.

Illetve személyesen is ismerek olyan lányt, akinek elmondása szerint havi 200 ezer a költőpénze.

Mire lehet ennyit elkölteni?

Ruhát többnyire nem havonta vesz az ember, mert egy idő után nincs hová tenni.

Kozmetikumot, sminket megintcsak nem havonta, mert szinte semmi nem fogy olyan gyorsan.

A legtöbb sportbérlet is megáll 10 ezernél.

Akkor mire lehet elkölteni 100-300 ezret per hó?

2019. márc. 21. 21:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy Louis V.uitton taska 440 000 huf.

Plasztikai sebesz 200 000 egy alkalom.

Most rendeltem arcapolasi termekeet 35 000-ert.

2019. márc. 22. 11:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Aki ennyit költ, annak nem problema hova tenni, es nem csak akkor vesz kozmetikumot, ha valami elfogy. Hanem akkor is, ha egy markanak van egy uj nagyobb "launcha" (ez siman lehet minden honapban is akar, annyi uj dolog van). Ilyen esetekben egy-egy uj paletta siman kerülhet 20-25 ezer forintba, es akkor az adott kollekciobol meg nem vett semmi mast.

En a magam reszerol nem követem ezeket annyira, hogy meg is akarjam venni, de pl. a hajam szinet fodrasszal kevertetem, festetem, az 3-4 hetente 15 ezer forintban kb., aztan havonta jarok kozmetikushoz, mert kizarolag igy tud tiszta, aknementes maradni a borom, az is havonta 22 ezer forint. Ez mar 37 ezer fixen, pedig semmi tulzo, mű akarmi nincsen rajtam. Ha ezen felül meg elmegyek vasarolni, akkor meg lesz az tobb is.

2019. márc. 22. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!