Mennyi pénzt szoktál elkölteni a turkálóban, használt ruha boltban, és milyen gyakran térsz be oda, hetente, havonta?
Heti többször is végigjárom a "vadászterületemen belül esőket", de ritkán veszek valamit.
Az árukészlet változik, és a boltokkal ellentétben itt tényleg vadászni kell, nem mondhatom az eladónak, hogy kérem adjon két számmal nagyobbat. Rájöttem, hogy csak a tökéletes darabot szabad elvinni, és nem kell a sokat de olcsót választani, mert úgy csak telelesz a szekrény hordhatatlan rongyokkal.
Havonta összesen 1-5000 ft kb, de az már nagy beruházás.
Ez attól függ mennyi pénzem van vannak e leárazások rendes üzletekben. Egy időben sokat jártam turiba, de csak a Renoválásba a Blahára pedig nekem az messze is van kicsit, de nagyon jó hely. Alkalmanként 5-10 ezret otthagytam, igaz ott azt nem nehéz, lévén darabáras. Volt hogy hetente mentem. Most havi egyszer nézek be, de van h csak a gyereknek veszek pl. pörgős ruhát vagy ha valami más szépet meglátok, amire amúgy sajnálnék sokkal többet kiadni rendes üzletben.
Mostanság kissé márkafüggő lettem, így hanyagoltam, de ki tudja :) Lehet majd megint nagy törzsvevő leszek ott :)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!