Mért van az hogy egy nő akár 21000 dollárt is képes elkölteni cipőkre 1 alkalommal?
11:53
Tudod, ha az ember megdolgozik a pénzért, akkor nem szórja el.Én a kérdésben leírt esetre írtam.
Mert megteheti.
Ha nekem is annyi pénzem lenne, hogy 21000 dollárt ott tudnék hagyni cipőkért, tuti megtenném.
Nyilván egy nő soha az életben nem kereshet ennyi pénzt. Nem is kommentálnám a lelkivlágodat.
Én pl 20-25ezer Ft-ot simán otthagyok egy cipőre, ami magyar viszonylatban sok és képzeld, az utolsó fillérig én keresem meg az árát. Ha 21000 dollárom lenne, akkor annyit is ott tudnék hagyni érte. A sírba senki sem viheti a szaros összekuporgatott pénzét. Ha van hol laknia, van munkája, bőven megél, akkor miért ne?
14:30
Lehet ebből nemi háborút kavarni, de ha egy nő olyan hülye, hogy 21000 dollárt képes elkölteni cipőre, akkor azt a pénzt nem ő kereste.
Egyébként természetesen vannak gazdag nők, de őket ketté lehet osztani:
1.eladta magát egy öreg gazdag lomposnak (szép)
2.Saját magát tette sikeressé (nem fiatal)
Nyilván a 2. nem fog annyit költeni a kinézetére, ergo nem fog 21000 dollárt kidobni cipőre, ellentétben az első típusú ribanccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!