Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mire lehet elkölteni havi...

Mire lehet elkölteni havi szinten több százezret?

Figyelt kérdés

Mármint, itt az oldalon is olvastam már olyan válaszokat, hogy 100-150 ezret költenek az illető lányok ruhára és szépségápolásra havonta.

Illetve személyesen is ismerek olyan lányt, akinek elmondása szerint havi 200 ezer a költőpénze.

Mire lehet ennyit elkölteni?

Ruhát többnyire nem havonta vesz az ember, mert egy idő után nincs hová tenni.

Kozmetikumot, sminket megintcsak nem havonta, mert szinte semmi nem fogy olyan gyorsan.

A legtöbb sportbérlet is megáll 10 ezernél.

Akkor mire lehet elkölteni 100-300 ezret per hó?

2019. márc. 21. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Költeni lehet: több sportbérlet, kozmetikus, körmös, fodrász, bulik, pia, cigi.
2019. márc. 21. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Kaja, táska, cipő, ruha, sport bérlet, shékek, vitaminok, nasi, benzin, virágok és még sok más.

Mi az amint nem pénzzel veszek :D

2019. márc. 21. 22:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Kizárólag ruhára és szépségápolásra ennyi állítólag.
2019. márc. 21. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen vásárlásmániások. Ha még márkásabb termékeket is veszel (most nem ilyen 50 ezres ruhákra gondolok ezalatt), akkor se tudsz ennyit elkölteni. Mert ahogy mondod, ruhát nem vesz olyan gyakran az ember, a szépségápolási termékek sem fogynak el egy hónap alatt átlagban. Ez már csak szimpla vásárlásmánia. Van 3 db alapozóm? Hát veszek még egyet. Szerintem max. ez lehet a magyarázata.
2019. márc. 21. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg persze pluszba fodrász, kozmetikus... Habár ha csak nem pár naponta megy valaki fodrászhoz, meg ilyenekhez, akkor ez se ad hozzá olyan sokat...
2019. márc. 21. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak drága dolgok is ám.. pl egy táska 100ezer, parfüm 80, rúzs is hasonló árkategória ilyesmi.. határ a csillagos ég. így hamar elmegy a pénz.
2019. márc. 21. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hàt, van aki 40-50 rúzsból àlló kollekciót birtokol, 3-4 alapozóból keveri ki a “tökéletes” árnyalatát, minimum 3-4 palettája van szemre és akkor a ruhàkról, tàskàkról, cipőkről és ékszerekről nem beszèltünk..

Ha meg akarod érteni ezt a jelenséget, akkor elég csak a youtuberek videói közt nèzelődni. Azt a színvonalat próbàljàk a “halandó” lànyok is hozni.

2019. márc. 21. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak drága dolgok, egy jobb télikabát lazán megvan 150-200 ezer forint, egy minőségi táska 100-300 ezer forint, cipő 30-300 ezerig is mehet. Napszemüveg 60-100 ezer.

A ruhát is el lehet járni és havonta 200 ezerből ha márkás dolgokat vásárol nem olyan sok minden jön ki.

Ha valaki sokat sminkel akkor két havonta mehet szempillaspirálért, 4-5 havonta alapozóért/rúzsért.

Amit említesz nem olyan sok pénz.

2019. márc. 22. 00:03
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

"ismerek olyan lányt, akinek elmondása szerint havi 200 ezer a költőpénze."

Ott a pont "lány", nem pedig nő.

A gyerekeket valakik eltartják, szóval nem saját pénzük.

Sok esetben a kisgyerekek kamuzgatnak mi mennyi, ha pedig verik is a pénzt anyuci-apuci kicsinye s ennek sose volt eredménye az életben.

Akik idősebb nők s ennyit vernek el, nos sok esetben azt se maguk keresik meg vagy valaki eltartja őket s a keresetét cakkpakk elveri.

A pénz által "megoldott dolgok" ilyen esetekben szellemileg, mentalitásban szegény ember vagy/és csúf s így próbál érvényesülni, kitűnni a tömegből (holott észre se veszi: Az ilyen problémás emberek tömegéhez csatlakozik).

Sok emberhez volt dolgom s alig fél óra alatt kiismerem az embert egy személyes találkozón.

Vállalkozóként mozgok körökben s az egészséges testű-lelkűeket nem nagyon izgatja, hogy pl 6000ért vesz cipőt hétköznapi viseletre vagy 300000.

"körbe kell nézni és a stílusodnak megfelelőt választani, nem pedig x-y márkával nyugtatni magad, hogy gazdag vagy...az a "beteg" emberek szegénységi bizonyítványa" mondta nekem egyik partnercégtől egy jó ismerősöm (54 F)

Ő szakma tanácsokkal segített huszonévesen elindulni, sokat beszélgettem vele. S az emberek kiismerésére is megtanított, pl arc-jellem diagnosztika, nonverbális kommunikáció.

Mindegy, ugorjunk vissza:

Attól hogy valakik illúzióba próbálják elmosni igaz belső bánatukat vagy csak megkapták a rózsaszín ködöt a szemük elé...

Ez van. Nekik így jó s megrekedni egy alacsony szinten, nos részvétem.

Erre élő pl-t tudnék bemutatni, sőt még a legkisebb féltesóm is egy illúzióban él/élt.

Pár hete kezdett rájönni a valóságra s bizonyos szituációkban HPcsa.

Felesleges dolgokon hisztizik, sír vagy jön rá a pánik.

Egy csövestől is megijed a bolt előtt...lesokkol és bőg. (lassan 20éves lesz...)

Én meg kiröhögtem "ez most komoly?"

Azóta bunkó meg minden vagyok s az alkalmi haza utazásomkor is kerül.

Lehet jobb is, mert ha felvilágosítanám lehet én lennék az, aki "megtöri"...

Bűnbak szerepet pedig szerintem mindenki kihagyná.

2019. márc. 22. 06:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Plázákba hagyják ott
2019. márc. 22. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!