Mire lehet elkölteni havi szinten több százezret?
Mármint, itt az oldalon is olvastam már olyan válaszokat, hogy 100-150 ezret költenek az illető lányok ruhára és szépségápolásra havonta.
Illetve személyesen is ismerek olyan lányt, akinek elmondása szerint havi 200 ezer a költőpénze.
Mire lehet ennyit elkölteni?
Ruhát többnyire nem havonta vesz az ember, mert egy idő után nincs hová tenni.
Kozmetikumot, sminket megintcsak nem havonta, mert szinte semmi nem fogy olyan gyorsan.
A legtöbb sportbérlet is megáll 10 ezernél.
Akkor mire lehet elkölteni 100-300 ezret per hó?
Kaja, táska, cipő, ruha, sport bérlet, shékek, vitaminok, nasi, benzin, virágok és még sok más.
Mi az amint nem pénzzel veszek :D
Hàt, van aki 40-50 rúzsból àlló kollekciót birtokol, 3-4 alapozóból keveri ki a “tökéletes” árnyalatát, minimum 3-4 palettája van szemre és akkor a ruhàkról, tàskàkról, cipőkről és ékszerekről nem beszèltünk..
Ha meg akarod érteni ezt a jelenséget, akkor elég csak a youtuberek videói közt nèzelődni. Azt a színvonalat próbàljàk a “halandó” lànyok is hozni.
Vannak drága dolgok, egy jobb télikabát lazán megvan 150-200 ezer forint, egy minőségi táska 100-300 ezer forint, cipő 30-300 ezerig is mehet. Napszemüveg 60-100 ezer.
A ruhát is el lehet járni és havonta 200 ezerből ha márkás dolgokat vásárol nem olyan sok minden jön ki.
Ha valaki sokat sminkel akkor két havonta mehet szempillaspirálért, 4-5 havonta alapozóért/rúzsért.
Amit említesz nem olyan sok pénz.
"ismerek olyan lányt, akinek elmondása szerint havi 200 ezer a költőpénze."
Ott a pont "lány", nem pedig nő.
A gyerekeket valakik eltartják, szóval nem saját pénzük.
Sok esetben a kisgyerekek kamuzgatnak mi mennyi, ha pedig verik is a pénzt anyuci-apuci kicsinye s ennek sose volt eredménye az életben.
Akik idősebb nők s ennyit vernek el, nos sok esetben azt se maguk keresik meg vagy valaki eltartja őket s a keresetét cakkpakk elveri.
A pénz által "megoldott dolgok" ilyen esetekben szellemileg, mentalitásban szegény ember vagy/és csúf s így próbál érvényesülni, kitűnni a tömegből (holott észre se veszi: Az ilyen problémás emberek tömegéhez csatlakozik).
Sok emberhez volt dolgom s alig fél óra alatt kiismerem az embert egy személyes találkozón.
Vállalkozóként mozgok körökben s az egészséges testű-lelkűeket nem nagyon izgatja, hogy pl 6000ért vesz cipőt hétköznapi viseletre vagy 300000.
"körbe kell nézni és a stílusodnak megfelelőt választani, nem pedig x-y márkával nyugtatni magad, hogy gazdag vagy...az a "beteg" emberek szegénységi bizonyítványa" mondta nekem egyik partnercégtől egy jó ismerősöm (54 F)
Ő szakma tanácsokkal segített huszonévesen elindulni, sokat beszélgettem vele. S az emberek kiismerésére is megtanított, pl arc-jellem diagnosztika, nonverbális kommunikáció.
Mindegy, ugorjunk vissza:
Attól hogy valakik illúzióba próbálják elmosni igaz belső bánatukat vagy csak megkapták a rózsaszín ködöt a szemük elé...
Ez van. Nekik így jó s megrekedni egy alacsony szinten, nos részvétem.
Erre élő pl-t tudnék bemutatni, sőt még a legkisebb féltesóm is egy illúzióban él/élt.
Pár hete kezdett rájönni a valóságra s bizonyos szituációkban HPcsa.
Felesleges dolgokon hisztizik, sír vagy jön rá a pánik.
Egy csövestől is megijed a bolt előtt...lesokkol és bőg. (lassan 20éves lesz...)
Én meg kiröhögtem "ez most komoly?"
Azóta bunkó meg minden vagyok s az alkalmi haza utazásomkor is kerül.
Lehet jobb is, mert ha felvilágosítanám lehet én lennék az, aki "megtöri"...
Bűnbak szerepet pedig szerintem mindenki kihagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!