Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnak egyes lányok havi...

Hogy tudnak egyes lányok havi 300-400 ezret elkölteni ruhára?

Figyelt kérdés

Természetesen Forintban értve.

Mit lehet ennyi pénzen venni? Ráadásul havi szinten?

Világmárkákat még nem, mivel egy LV táska 300nál kezdődik. Plázás márkáknál meg már 2000ért lehet venni felsőt, 4500ért nadrágot, szóval ott meg két hónap alatt teli egy gardróbszoba.

Ki, mire és miért költ el ennyit ruhára?

2015. dec. 31. 13:30
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
300 ezernél kezdődik
2015. dec. 31. 13:32
 2/17 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Hát, én nem tudok, mert nincs ennyi pénzem :D

Gondolom drágább ruhákat vesznek. Egészségükre, nem igazán a te dolgod ezen aggódni, hogy ki mire költi a pénzét.

2015. dec. 31. 13:51
 3/17 anonim ***** válasza:
A két összeg között is van átmenet, pl. most néztem, a szép téli bőrcsizmák 60-80 ezer körül vannak. Nadrágot, felsőt is lehet venni hasonló áron, így hamar összejön ez az összeg.
2015. dec. 31. 13:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Én hasonló összeget költök. De inkább ügy írom havi 150-500 ezer között. De kb evi szinten nézve ez havi 300-400/hó. Van LV.m is, tavaly decemberben vettem ekkor 500 fölött költöttem. De pl. Januarban csak 150. 300-400 siman összejön arena plazaban 1 vasarlassal. Pl guess felső replay farmer, feherneműk, mango tamaris ezekben költöttem pár hete hasonló ósszeget
2015. dec. 31. 14:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Luxuskategóriát gondolom nem zsákszám vásárolnak, szerintem simán lehet hogy 1-2 drágább darab, meg néhány drágább plázás. Meg az ugye tartósabb is.

Lehet hogy plázás márkát alsó hangon már kapsz ennyiért, de ez inkább akciós ár (évek óta nem láttam 4500-ért nadrágot). Van bőven áru a kettő között is.

Pl Levis farmer 30-40.000, bőrcipők () 20-30.000-től felfelé, de 60-70.000-ért is van (meg persze 200 felett is...), kabátok 80.000-től, kesztyű 15.000, de tudok melltartót is 40.000-ért. Esetleg hozzászámolják a kozmetikumokat, az is meg tudja dobni. Márkás sportruházat is iszonyú drága.

2015. dec. 31. 15:17
 6/17 anonim ***** válasza:
4-es amindenit! És nem félted a ruhákat? Igaz nekem a legdrágább egy 30ezres cipő volt, de azon is állandóan azon aggódtam, hogy baja lesz, rálépnek (első nap le is öntöttem persze kólával). Ha viseled, mosod, nem aggódsz, hogy ennyi pénz kárbamegy, ha valaki összekeni vagy a mosásban valami történik vele? Vagy kárpótol a cuccok minősége az aggódásért?
2015. dec. 31. 15:19
 7/17 anonim ***** válasza:

A k..vák szoktak ennyit költeni ruhákra:)

Aki megdolgozik a pénzért az nem költ ennyit, akin pedig ezek vannak az pedig ,,hivatalból'' visel ilyet:)

2015. dec. 31. 17:20
 8/17 anonim ***** válasza:
6. De féltem sok az alkalmi ruhám tele van cimkés termékekkel a szekrényem. Nálam ez azert van hogy ennyit költök, mer szegény családból származom.mindig unokatestvérek levetett gönceit kaptam,egy szezonban 1 cipőm volt ( most kb 50 par/ szezon/ és ez van bennem hogy kell és milyen jo hogy meg tudom venni. 16 évesen kaptam az első saját ruhámat ami uj volt, azt is piaci árusnál vettük. Most meg olyan jo hogy barmit megvehetek.
2015. dec. 31. 18:36
 9/17 anonim ***** válasza:
7-es, nem vagyok az.Én pl jól keresek, és sokszor van, hogy ennél többet is költök egy hónapban ruhára! Igazából ami megtetszik, azt általában megveszem. Van LV-től is több darabom, ruhák is. Meg persze más divatházaknál is vásárolok. Inkább kevesebb darabot veszek drágábban. Ezeket úgyis évekig tudom hordani, felesleges halmozni a cuccokat. Barátnőmnek pl címkésen vannak bedobálva a Zara meg bershka cuccai a szekrénybe, kiborul ha kinyitja az ajtót, és kb azt sem tudja mik azok. Én azt szeretem, ha rendezve van a szekrényem. Pénzkidobásnak tartom, ha valaki megvesz egy ruhát, bedobja a szekrénybe, és sosem veszi fel.
2016. jan. 1. 11:01
 10/17 anonim ***** válasza:

Tehát te megveszel egy ruhát 300.000e forintért aminek az előállítási költsége MAXIMUM 10.e forint+ szállítás és azt mondod ez jobban megéri?

Tény hogy nem leszel teli ruhával, mivel ebből alap hangon legalább 10 ruhát más megvesz.

2016. jan. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!