Hogy tudnak egyes lányok havi 300-400 ezret elkölteni ruhára?
Természetesen Forintban értve.
Mit lehet ennyi pénzen venni? Ráadásul havi szinten?
Világmárkákat még nem, mivel egy LV táska 300nál kezdődik. Plázás márkáknál meg már 2000ért lehet venni felsőt, 4500ért nadrágot, szóval ott meg két hónap alatt teli egy gardróbszoba.
Ki, mire és miért költ el ennyit ruhára?
Mivel a textil ipar túlnyomó többsége az ázsiai régiókra tevődik nem hinném hogy annyiban másabb lenne mint a többi.
,,Egyedi, minőségi anyagból készült designer darabot kapok, aminek az előállításáról a válaszod alapján fogalmad síncs.''
Hát ha elmondod hogy mennyivel több munka egy ilyet összeállítani mint mondjuk egy másikat akkor majd lesz:)
A bolti ár és a valós érték között jelentős különbség van, amit nem más mint az a kis logó tesz ki vagy esetleg egy pár betű.
Ha pedig a minőség ellenőrzésre gondolsz, azt elég véletlenszerűen végzik 100-10000 vagy akár 10.000 darabonként egyet kivesznek és kész.
Nem keresetem van, hanem bevételem. Így változó, minden hónapban más. :)
Attól, hogy ők nem költenek ennyit ilyen ruhákra, én megtehetem, nem? Nem vagyunk egyformák, így az igényeink is másak. Én szeretem a luxust, és meg is engedhetem magamnak. Olyan körökben mozgok, ahol ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!