Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnak egyes lányok havi...

Hogy tudnak egyes lányok havi 300-400 ezret elkölteni ruhára?

Figyelt kérdés

Természetesen Forintban értve.

Mit lehet ennyi pénzen venni? Ráadásul havi szinten?

Világmárkákat még nem, mivel egy LV táska 300nál kezdődik. Plázás márkáknál meg már 2000ért lehet venni felsőt, 4500ért nadrágot, szóval ott meg két hónap alatt teli egy gardróbszoba.

Ki, mire és miért költ el ennyit ruhára?

2015. dec. 31. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, megveszem 300-ért. Egyedi, minőségi anyagból készült designer darabot kapok, aminek az előállításáról a válaszod alapján fogalmad síncs. Ígyis tele vagyok ruhákkal, mivel nem kell azon gondolkoznom, hogy megveszek-e valamit vagy sem. Csak nem borul ki igénytelenül a szekrényem, és azt veszem meg, amit hordani is fogok, nem csak bedobom, hogy egyszer majd jo lesz!
2016. jan. 1. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Mivel a textil ipar túlnyomó többsége az ázsiai régiókra tevődik nem hinném hogy annyiban másabb lenne mint a többi.

,,Egyedi, minőségi anyagból készült designer darabot kapok, aminek az előállításáról a válaszod alapján fogalmad síncs.''

Hát ha elmondod hogy mennyivel több munka egy ilyet összeállítani mint mondjuk egy másikat akkor majd lesz:)

A bolti ár és a valós érték között jelentős különbség van, amit nem más mint az a kis logó tesz ki vagy esetleg egy pár betű.

Ha pedig a minőség ellenőrzésre gondolsz, azt elég véletlenszerűen végzik 100-10000 vagy akár 10.000 darabonként egyet kivesznek és kész.

2016. jan. 1. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
A designer darabok nagyrészt olasz anyagokból készülnek. De persze értesz hozzá! ;) egy kasmír a Burberryben nyilván ugyanaz, mint egy H&M-ben a pamutos műanyag... Van mindkettőm, tudom mi a különbség! Ne írj addig véleményt valamiről, amíg nem tapasztaltad, illetve fogalmad sincs róla!
2016. jan. 2. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:
évente nem költök ennyit!!!!!!!! atya isten :D
2016. jan. 9. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert nyilván nem keresel annyit... Aki ennek többszörösét keresi, annak ez természetes.
2016. jan. 10. 01:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Áruld el hogy te mennyit keresel:) csak mert én nem egy embert ismerek aki fél millió felett, sőt akár több mint egy milliót keres és nem költ ilyen ruhákra:)
2016. jan. 10. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem keresetem van, hanem bevételem. Így változó, minden hónapban más. :)

Attól, hogy ők nem költenek ennyit ilyen ruhákra, én megtehetem, nem? Nem vagyunk egyformák, így az igényeink is másak. Én szeretem a luxust, és meg is engedhetem magamnak. Olyan körökben mozgok, ahol ez teljesen normális.

2016. jan. 10. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!