Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszenek az ilyen tetoválások...

Tetszenek az ilyen tetoválások egy csinos nőn?

Figyelt kérdés

Egy pisztolyt szeretnék tetováltatni a csípőmtől (a medencecsontom vonalában) egészen a vénusz dombomig pont úgy, hogy a felét eltakarja a nadrágom/bugyim :D

Szeretnék még egy With Love feliratot egy fecskével a csuklómra, és egy személyeset a számon belül.

Esetleg eleve taszítanak a tetovált csajok?:D

Véleményeket szeretnék. :)

17 éves vagyok.

2010. jún. 22. 12:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ezek mindegyike teljesen sablonos, és rengetegszer ellőtték már. :)
2010. jún. 28. 15:29
 22/23 A kérdező kommentje:
Leszarom :)
2010. jún. 30. 10:11
 23/23 anonim ***** válasza:
én is most fogok csináltatni a combomra :) ha igazán akarod akkor csináltasd meg ne legyenek kétségeid, én is gondoltam arra hogy itt felteszek egy kérdést hogy mi mások véleménye de inkább nem mert nekem kell eldöntenem nem pedig másoknak, én támogatom :)) egyébként két éves a kérdés megcsináltattad ? :)
2013. szept. 13. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!