Tetszenek az ilyen tetoválások egy csinos nőn?
Egy pisztolyt szeretnék tetováltatni a csípőmtől (a medencecsontom vonalában) egészen a vénusz dombomig pont úgy, hogy a felét eltakarja a nadrágom/bugyim :D
Szeretnék még egy With Love feliratot egy fecskével a csuklómra, és egy személyeset a számon belül.
Esetleg eleve taszítanak a tetovált csajok?:D
Véleményeket szeretnék. :)
17 éves vagyok.
szerintem kifejezetten ronda egy lányon a tetoválás. sokan televarratják magukat tizenévesen, aztán mikor megkomolyodnak, nem győzik takargatni. a szájon belüli tetkó meg elég undorító...
20L
A fecske és a with love felirat, egyszerűen tucattetoválás. Már kezd ciki, és uncsi lenni.
Szájon belülinek fogalmam sincs mi értelme van, nekem ez sem tetszik túlságosan.
A pisztolyra nem mondok semmit, mert nem tudom így elképzelni:)
Miért pont pisztoly? Ez most a trend?
pisztoly hason szexis.. főleg ha csajos vagy ..
de ez brutál a szádba....
a pisztolyos az jó ötlet, de én a with love-osat nem csináltatnám mert sok embernek van.
a szádon belül meg soha senki nem fogja látni, majd kifordítod a szád az új pasidnak hogy ,,nééézd mim van?" :D sztem szájon belül butaság.
Köszi mindenkinek. :D
Szájon belül azért, mert arról csak én fogok tudni, és az, akinek az emlékére csináltatom. Nem érzem butaságnak. :)
A pisztolyban már biztos vagyok. :D
Eldöntöttem, hogy a fecskés helyett egy szorzótáblát akarok a talpamra. :DDD
A tetkónak pont az a lényege, hogy megmutasd, nem? Akkor minek ez a talp, meg szájtetkó?
Amúgy gusztustalan egy nőn, egyszerűen olcsó, igénytelen k*rvás hatása van, inkább az elegáns nőkre bukom. Később megbánod majd, és takargatod. DE legalább mindenki tudja majd, hogy fiatalon milyen h*lye is voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!