Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszenek az ilyen tetoválások...

Tetszenek az ilyen tetoválások egy csinos nőn?

Figyelt kérdés

Egy pisztolyt szeretnék tetováltatni a csípőmtől (a medencecsontom vonalában) egészen a vénusz dombomig pont úgy, hogy a felét eltakarja a nadrágom/bugyim :D

Szeretnék még egy With Love feliratot egy fecskével a csuklómra, és egy személyeset a számon belül.

Esetleg eleve taszítanak a tetovált csajok?:D

Véleményeket szeretnék. :)

17 éves vagyok.

2010. jún. 22. 12:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

szerintem kifejezetten ronda egy lányon a tetoválás. sokan televarratják magukat tizenévesen, aztán mikor megkomolyodnak, nem győzik takargatni. a szájon belüli tetkó meg elég undorító...

20L

2010. jún. 22. 12:47
 12/23 anonim ***** válasza:
55%

A fecske és a with love felirat, egyszerűen tucattetoválás. Már kezd ciki, és uncsi lenni.

Szájon belülinek fogalmam sincs mi értelme van, nekem ez sem tetszik túlságosan.

A pisztolyra nem mondok semmit, mert nem tudom így elképzelni:)

Miért pont pisztoly? Ez most a trend?

2010. jún. 22. 13:35
 13/23 anonim ***** válasza:
Miért nm csináltatsz biológiait,ami pár éven belül eltűnik?
2010. jún. 22. 13:39
 14/23 anonim ***** válasza:

pisztoly hason szexis.. főleg ha csajos vagy ..

de ez brutál a szádba....

2010. jún. 22. 14:44
 15/23 anonim ***** válasza:

a pisztolyos az jó ötlet, de én a with love-osat nem csináltatnám mert sok embernek van.

a szádon belül meg soha senki nem fogja látni, majd kifordítod a szád az új pasidnak hogy ,,nééézd mim van?" :D sztem szájon belül butaság.

2010. jún. 22. 15:44
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. :D

Szájon belül azért, mert arról csak én fogok tudni, és az, akinek az emlékére csináltatom. Nem érzem butaságnak. :)

A pisztolyban már biztos vagyok. :D

Eldöntöttem, hogy a fecskés helyett egy szorzótáblát akarok a talpamra. :DDD

2010. jún. 22. 15:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyszer élsz így igaz,azért nem kellene elcsúfítanod magad ;)
2010. jún. 22. 21:03
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

A tetkónak pont az a lényege, hogy megmutasd, nem? Akkor minek ez a talp, meg szájtetkó?

Amúgy gusztustalan egy nőn, egyszerűen olcsó, igénytelen k*rvás hatása van, inkább az elegáns nőkre bukom. Később megbánod majd, és takargatod. DE legalább mindenki tudja majd, hogy fiatalon milyen h*lye is voltál :)

2010. jún. 24. 13:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem az a lényege, hogy megmutassam. :'D Hanem egy emlék, ami mindig velem van.
2010. jún. 27. 00:36
 20/23 anonim ***** válasza:
a pisztoly jó még, a madár is ,de az a szorzótábla :/ XD
2010. jún. 27. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!