Lányok nektek tetszenek az egész karos tetoválások s ha igen akkor a színes vagy a fekete?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 13:44
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de ha lehet, legyen inkább fekete. :) A színes tetkókért alapból nem vagyok oda...
21/L
2/10 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a tetovált pasik.. 22L
3/10 anonim válasza:
Tetszenek de csakis a színes. Nekem is mindkét karom tele van, természetesen szép színes. Hajrá!:)
23/N
4/10 anonim válasza:
nem tetszenek a tetkós pasik:S
5/10 anonim válasza:
A tetkós pasikat nem nagyon csípem. De akkor inkább legyen fekete.
6/10 anonim válasza:
Első vagyok.
Én meg pont, hogy az agyonvarrott, hosszú hajú, borostás pasikat bámulom meg leginkább! *-*
7/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Nem szeretem sem a nagy tetoválásokat, sem a karon lévőket. (Na jó, az alkar és a csuklótetoválás jó, de a felkar nem tetszik.)
De ha mindenképp választani kell, akkor inkább fekete.
22L
8/10 anonim válasza:
Színes tetkók, nekem az van (sok is), de férfiakon nem tetszenek.
21/L
9/10 anonim válasza:
férfiakon. nőkön. egyaránt imádom az igényes szép tetoválásokat.
10/10 anonim válasza:
szines vagy fekete tökmindegy csak igényes legyen és ne divatcucc, tömegtetkó. szerintem szédítő tud lenni ha gyönyörű színes mintákkal van tele egy helyes pasi két karja.. :) de ugyanakkor szerintem egy nőn is szépen mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!