Nagyon káros a fekete hajfesték?
Beszeretném festeni a hajam korom feketére, de azt mondták, hogy nagyon káros. Fodrászomat is megkérdeztem. Ő azt mondta, hogy a L'Oréal krémhajfesték az jó és annyira nem káros, de a feketétől elkezdhet hullani a hajam. Unokatesómnak pedig a fekete hajfestéktől jobban nőt a haja, és sokkal fényenyesebb, egészségesebb lett neki. Most akkor mi az igazság? :D
Azoktól kérdezném akik már befestették feketére, hogy nekik mi lett a hajukkal? Télleg elkezdett hullani? Vagy jobban tört? Esetleg jobb lett? Előre is kösznöm mindenkinek :)
Nekem már többször volt L´Oréal krémhajfestékkel festve a hajam és itt vagyok...ugyanannyi hajjal, mint azelőtt :D
L19
Nekem is évekig volt fekete, nem lesz semmi baj. a festék és a dauere nem tesz jót a hajnak, de akkor inkább fekete, mint szőke. Mert a fekete színhez elég a 6%os oxi.
Azt hogy milyen márkájút használsz szinte mindegy.Csak a pénzt dobod ki a drága festékre. Inkább egy jobb minőségű balzsamra áldozz.
Én fodrászati festéket szoktam használni.
nekem a szőkitőpor 12%-os oxival 2 év alatt nem tette ugy tönkre a hajam,mint a fekete 1 alkalom után...
a szőkét bármikor ki tudtam fésülni,feketét meg csak nehezen mosás után,hiába balzsam,meg akármi
Nekem évek óta fekete...és tényleg hullik tőle a hajam!:S
Most próbálom majd világosítani!
Ha javasolhatom, ne fested be feketére! Egyrészt káros (tényleg) másrészt ha megunod akkor nagyon nehéz világosítani! Max ha leszivatod, na de az meg tényleg kegyetlenül káros:(
Uhh...:S Nekem festék nélkül is hullik :S
Köszi a választ, meg a többi válaszolónak is köszönöm.
Még jöhetnek :)
Szerintem mindenféle színű hajfesték ártalmas a hajnak,egy kicsit mérgezi a szervezetet.Ha sokáig festeti valaki,és más
komolyabb betegség(rák) is társul a hajfestéshez,akkor az illető nagyobb eséllyel hal meg.VOLT EGY NŐ ott ahol lakok,ő egyszerre volt rákos,festette is a haját és bele is halt a rákba.Nem a festetésbe,hanem a rákba,de szerintem meg is gyógyulhatott volna,ha NEM FESTETTE VOLNA BE ANNYISZOR A HAJÁT!!
De ha valaki teljesen egészséges,AKKOR ILYEN NEM TÖRTÉNHET MEG,azonban a hajhullás igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!