Azt hallottam, hogy a fekete hajfesték a legkárosabb. A kékesfekete is ugyanennyire káros? [Lehet, hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok]
Én is használok kékesfekete (de akár sima fekete) hajfestéket, és nekem nem roncsolta a hajam, legalábbis egyáltalán nem annyira, mint egyéb más szín.
Amúgy én is azt hallottam, hogy a fekete a legkárosabb, talán mert abban van a legbrutálisabb anyag, hogy ilyen sötét színnel be tudja fedni a hajat. Vagy valami ilyesmi az oka, ezt már rég olvastam, és szenilis vagyok. :)
Drága 23:17!
Először is szeretném elmondani, hogy nem kötekedni szeretnék, csak nem tudtam hogyan fogalmazzam meg a kérdésem:
Megkérdezhetem te ezt honnan tudod? Esetleg fodrász vagy? Ez az infó mennyire megbízható forrásból származik?
Azért érdekelne, mert nagyon megörültem a válaszodnak :)
És ezek szerint akkor ha eleinte hullik is a haj a fekete festéktől akkor ez később visszanő és megáll a hajhullás?
(Hosszú évek óta fekete hajszínre vágyom, a természetes szőkésbarna helyett. Viszont vékonyszálú a hajam és így is hullik néha egy kissé, ezért nem próbáltam még a feketét. De a sírás kerülget, annyira szeretnék feketét sok-sok éve már. Ez a hajszín nem én vagyok...)
Ez alapján, amit leírtál nem tűnik olyan vészesnek és megnyugodtam, szeretnék végre belevágni a dologba.
Amúgy is több évre terveznék a fekete hajszínnel, hosszútávra.
Ne haragudj, hogy ennyit írtam és nyaggatlak, de ha allergiás eredetű a hajhullás akkor azt miből lehet majd észrevenni?
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!