A perfect mousse feketésbarna (blackbrown) árnyalata ugye nem olyan káros, mint a fekete festékek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 01:08
1/7 anonim válasza:
Én azzal festettem 2 hete a hajam, hát tényleg feketének látszott de már kikopott barnára(szőkéről váltottam és ez volt a 2. festés tehát hamar ledobja). Szerintem annyira biztos, hogy nem káros mint a fekete. Nekem amúgy nagyon szép fényes a hajam azóta is:))
19/L
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Énis befestettem, szép színe lett, bár nem feketésbarna, inkább nagyon sötétbarna, és már picit kopott is. Pedig előtte középbarna volt. Amúgy nekem is szép lett tőle a hajam :) Csak mióta befestettem nagyon elektromos és száll össze-vissza.:S bár ez lehet nem attól van. :D
2011. ápr. 18. 22:23
3/7 anonim válasza:
mivel barna, ezért nem tartalmazza azokat a káros anyagokat, amiket a fekete:)nekem is azzal lett befestve és tényleg nem feketés..inkább sötétbarna, csak az nem tetszik benne h nekem eléggé kopik..:/
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam :) Nekem tetszik a színe, de tényleg kopik egy kicsit...de az Essential festékek (az a gyümölcsös vagy milyen :D) közt is van ilyen feketésbarna, hátha az jobban megfogja a hajat, én elgközelebb azt próbálom ki :D
2011. ápr. 27. 14:29
5/7 anonim válasza:
nem is figyeltem eddig, de tényleg van!:D barnásfekete..na én is kipróbálom majd azt is, de remélem nem lesz vöröses fénye ha kifakul, az a halálom..:D xD
6/7 A kérdező kommentje:
azténis utálom :( nekem a barnából is csak a hamvas barna tetszik(magamon) de sosem sikerült olyanra -.- kékesfeketére olyan szivesen befesteném, csak nem lehetne leszedni :(
2011. ápr. 27. 17:56
7/7 anonim válasza:
én is befesteném feketére..:( csak hát nehéz tőle megszabadulni, +nagyon káros..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!