Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszenek az ilyen tetoválások...

Tetszenek az ilyen tetoválások egy csinos nőn?

Figyelt kérdés

Egy pisztolyt szeretnék tetováltatni a csípőmtől (a medencecsontom vonalában) egészen a vénusz dombomig pont úgy, hogy a felét eltakarja a nadrágom/bugyim :D

Szeretnék még egy With Love feliratot egy fecskével a csuklómra, és egy személyeset a számon belül.

Esetleg eleve taszítanak a tetovált csajok?:D

Véleményeket szeretnék. :)

17 éves vagyok.

2010. jún. 22. 12:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem akarok nagymamisat szólni,de később nem bánnád meg?Nekem minden vágyam egy tetkó volt,de ma már rendkívül örülök,hogy nem csináltattam.
2010. jún. 22. 12:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik, ha valaki csak azért tetováltat magára valamit, mert az "jópofa", vagy valami. Persze ha meglátok a buszon valakit tetkóval, nem valószínű, hogy kitalálom, hogy a kép egy az illető számára fontos esemény/személy emléke, vagy csak azért van rajta a minta, mert megtetszett neki.

Ha mindenképpen meg akarod csináltatni, szerintem kezdd a személyessel a szádra (már, ha belülre lesz), és utána eldöntheted, akarod-e a többit.

Persze vannak igényes tetoválások, de szerintem hülyeség telefirkáltatni a bőrödet, amit egész életedben viselsz.

2010. jún. 22. 12:21
 3/23 A kérdező kommentje:
egyszer élek, nem?:)
2010. jún. 22. 12:21
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez a pisztolyos nem rossz ötlet, de 80%, hogy később megbánod. A csukló helyet szerintem bokára kellene a másikat. A szájba lévőt kihagynám.
2010. jún. 22. 12:22
 5/23 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm a válaszod. Mindenképpen azzal akarom kezdeni, de a csuklómon is el tudom takarni, ha akarom. Az is személyes jellegű lenne.. A hasamra nem azért csináltatom, mert 'jópofa' hanem mert nagyon vonzónak találom. Lehet, hogyha hatvan évesen is rajtam lesz, már nem lesz olyan szexi, de nem érdekel :)
2010. jún. 22. 12:23
 6/23 A kérdező kommentje:
3. Köszi, neked is. Azzal kapcsolatban, hogy csináltassak, lebeszélni senki nem fog tudni, a kérdés az volt, tetszene-e. De nem sértődöm meg a negatív válaszokon. :D
2010. jún. 22. 12:25
 7/23 anonim ***** válasza:

Nem taszítanak a tetoválások, nagyon is szeretem őket, ha szépek, csak a lányoknál a hason levő tetoválásokat nem szeretem.

Szülésznő vagyok és baromi sokszor szembesültem már vele, hogy milyen ocsmányul néznek ki terhesség és szülés után. Az életbe nem néznek már úgy ki ezek a tetoválások, mint előtte és hát szülni nem 60 évesen megy az ember, mikor már a kutya sem nézi őket. Ezek a nők már nem nagyon szoktak bikiniben járkálni a strandra, és most huszonéves fiatalokról beszélek.

Szerintem baromi ciki.

2010. jún. 22. 12:29
 8/23 anonim ***** válasza:

én a szájba lévőt el se tudom képzelni milyen lenne...nem tudsz arról linkelni esetleg? És ha tetoválást készítettsz nagyon fontos, hogy olyan mintát válassz, amit később se bánsz, meg tehát vagy egy egyszerű nonfig minta, vagy valami olyan minta, aminek személyes jelentése van számodra. A pisztoly inkább csak egy divathullám. Szerintem már 10 év múlva is bánni fogod, amikor már gyerkeid vannak, és nem tudsz egy fürdőruhát felvenni, a pisztolyos csípőd miatt.

A feszke szerintem nagyon jó ötlet a csuklódón.

2010. jún. 22. 12:30
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Hajaj. Kicsit bizonytalan lettem a pisztollyal kapcsolatban.. A másik kettő tuti marad. :D

[link]

Ezen a linken azért igénytelenebbeket láthatsz.. :/ Ahol én csináltatom, a pasi nagyon ügyes, és már láttam a munkáit. :)

2010. jún. 22. 12:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a pisztoly a hasadon jó ötlet, és a csuklódon lévő fecske With Love felirattal is, de én a személyeset kihagynám. Szerintem undorító, már bocs. Egyébként jó ötletek.:)
2010. jún. 22. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!