Tetszenek az ilyen tetoválások egy csinos nőn?
Egy pisztolyt szeretnék tetováltatni a csípőmtől (a medencecsontom vonalában) egészen a vénusz dombomig pont úgy, hogy a felét eltakarja a nadrágom/bugyim :D
Szeretnék még egy With Love feliratot egy fecskével a csuklómra, és egy személyeset a számon belül.
Esetleg eleve taszítanak a tetovált csajok?:D
Véleményeket szeretnék. :)
17 éves vagyok.
Nekem nem tetszik, ha valaki csak azért tetováltat magára valamit, mert az "jópofa", vagy valami. Persze ha meglátok a buszon valakit tetkóval, nem valószínű, hogy kitalálom, hogy a kép egy az illető számára fontos esemény/személy emléke, vagy csak azért van rajta a minta, mert megtetszett neki.
Ha mindenképpen meg akarod csináltatni, szerintem kezdd a személyessel a szádra (már, ha belülre lesz), és utána eldöntheted, akarod-e a többit.
Persze vannak igényes tetoválások, de szerintem hülyeség telefirkáltatni a bőrödet, amit egész életedben viselsz.
Nem taszítanak a tetoválások, nagyon is szeretem őket, ha szépek, csak a lányoknál a hason levő tetoválásokat nem szeretem.
Szülésznő vagyok és baromi sokszor szembesültem már vele, hogy milyen ocsmányul néznek ki terhesség és szülés után. Az életbe nem néznek már úgy ki ezek a tetoválások, mint előtte és hát szülni nem 60 évesen megy az ember, mikor már a kutya sem nézi őket. Ezek a nők már nem nagyon szoktak bikiniben járkálni a strandra, és most huszonéves fiatalokról beszélek.
Szerintem baromi ciki.
én a szájba lévőt el se tudom képzelni milyen lenne...nem tudsz arról linkelni esetleg? És ha tetoválást készítettsz nagyon fontos, hogy olyan mintát válassz, amit később se bánsz, meg tehát vagy egy egyszerű nonfig minta, vagy valami olyan minta, aminek személyes jelentése van számodra. A pisztoly inkább csak egy divathullám. Szerintem már 10 év múlva is bánni fogod, amikor már gyerkeid vannak, és nem tudsz egy fürdőruhát felvenni, a pisztolyos csípőd miatt.
A feszke szerintem nagyon jó ötlet a csuklódón.
Köszönöm szépen.
Hajaj. Kicsit bizonytalan lettem a pisztollyal kapcsolatban.. A másik kettő tuti marad. :D
Ezen a linken azért igénytelenebbeket láthatsz.. :/ Ahol én csináltatom, a pasi nagyon ügyes, és már láttam a munkáit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!