Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A pasiknak tetszenek a tetovál...

A pasiknak tetszenek a tetoválások?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis színes cseresznyét magamra tetováltatni a nyakam alá vagyis a nyakamra :D azért választottam ezt mert ez talán kicsit kevesebb embernek van. nem úgy mint pl egy csillag...

Szerintetek nagyon csúnya lenne?

2011. máj. 21. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Párom azt szokta mondani, hogy egy csúnyácska embert még jobban elcsúfít, de jó nőt még jobbá tesz.

Amúgy szerintem embere válogatja, valakinek bejön, valakinek nem. Ha nem valami ocsmány irka firka, amit én is odakarcolhattam volna, szerintem szép.

2011. máj. 21. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, persze ha tényleg van jelentése vagy mondanivalója, nempedig csak divatból készült. Egyedül arra gondolj, hogy a nyakadon mindig látható lesz, nemtudod eltakarni, tehát első tetoválásnak talán nem a legszerencsésebb hely.
2011. máj. 21. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
A tetoválás van akinek bejön. Lásd Suicide Girls, Gods Girls stb oldalak. De ez olyan dolog, hogy ha ízléses akkor jó csak igazán. A jó tetkó drága, érdemes költeni rá.
2011. máj. 21. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ocsmány
2011. máj. 21. 21:28
 5/8 anonim válasza:
nekem nem tetszenek a hölgyön a tetkók,de lehet van akinek bejön...
2011. máj. 21. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Aki szimpatizál a tetkóval meg az ékszerekkel, az általában toleráns és bővíti az ismereteit. Mint ahogy én is.

Az igényes tetoválás soha nem lehet csúnya, annak aki utálja már magát a kifejezést elég 1vékony vonal is a bőrön h rávágja h gusztustalan.

Csináltasd meg, ha a bnőm lennél én imádnám rajtad

Érdekességképpen még annyit hogy ezek a minimál motívumok Orosz börtön tetoválásokkén kerültek a civil életbe, többek közt a színes veréb is

18/F

2011. máj. 21. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tetszene.
2011. máj. 22. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 37 és pasi vagyok, és nem tetszenek a tetoválások senkin. Valahogy ez úgy ragadt meg bennem, hogy akiket láttam kiskoromban, azok mind rosszarcú emberek voltak, bűnözők, stb...lehet, ez már genetikailag kódolt dolog is, mert nagyon régi múltja van a tetoválásoknak, valahogy mindig az agresszivitást, primitívséget, magamutogatást sugallja...ha egy nő szép, felesleges evvel elcsúfítani, ha meg csúnya, attól még rondább lesz szerintem. Anno a matrózok, börtönlakók tetoválták egymást unalmukban.
2011. máj. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!