Hogyan/mitől érezhetném magam jobban?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Egy ideje már szinte nincs olyan hét, hogy ne lenne itthon veszekedés és ebből nagyon elegem van. Úgy érzem h édesanyám és édesapám is leszar és az se érdekelne őket ha meghalnek. Már szinte egy éve alig van olyan hogy boldog lennek mert mindig szomorú vagyok és alig mosolygok.
Nincs kedvem már élni se annyira, h minden lefekvés előtt azt kívánom hogy ne ebredjek fel reggel hanem hunyjak el.
Gyakran sírok is.Barataimat is elhanyagalom. Nem tudom mit csináljak hogy ebből az egészből végre kiszabaduljak és boldog lehessek és mosolyogjak.
2018. aug. 17. 19:27
1/1 anonim 

válasza:

Én is hasonlo helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!