Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől érezhetném magam jobban...

Mitől érezhetném magam jobban nőnek?

Figyelt kérdés
Mindig szűkösen éltünk, aztán amikor dolgozni kezdtem alig lett valamivel jobb a helyzet (olcsó ruhát vettem akkor is meg egyszerre egy cipőm volt mindig, amihez hozzáigazitottam a ruhatárat). Ha jobb munkát keresnék, amiből megvehetem magamnak a ruhát, cipőt, ami tetszik, ha lenne fodrászra valóm, szép fogakra valóm, kijárásra való pénzem, jobb lenne? Ez a megoldás? Nem akarok semmi túlzást, csak egy kicsit önmagammal foglalkozni.. Talán ez hiányzik.
2016. ápr. 3. 12:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ami a jó a dologban az az, hogy megtanultam spórolni.
2016. ápr. 3. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az embert rendesen taccsra tudja tenni, ha mindig csak a létfenntartásért dolgozik, de soha nincs magára költhető pénze. Ilyen esetben a pénz mégiscsak boldogíthat. Szerintem érdemes lehet váltani ilyen esetben, mert a sokáig tartó pénztelenség tönkreteszi az embert.
2016. ápr. 3. 12:07
 3/6 anonim válasza:
94%

Szia! En aterzem amit irsz. Mindig egy nadragom van, amit addig hordok, amig szet nem szakad a combjanal. Es en is vagyok a jobb, szebb dolgokra, amiket a velemkoru baratnoim a szuleiktol/baratjuktol megkapnak. En is nagyon sporolok, es nem szegyellek kulon munkat vallani, es mellette iskolaba jarok. Sajnos ahhoz, hogy az almaim elerhessem, most nagyon sporolnom kell, igy ruhazkodasra alig jut. Azert jarok iskolaba, hogy kesobb jobb allasom lehessen, tobbet keressek. Engem is feldobna egy buntudat nelkuli fodrasz, tobb cipo, hogy varialhassam, vagy manikuros. Azzal vigasztalom magam, hogy ha kemenyen dolgozok, meg lesz a gyumolcse. Van baratom, de tole nem fogadok el ilyeneket.

Ajanlom tippnek, hogy niss egeszsegpenztart. Abba tudsz felre tenni akar 2-3 ezret is. Az is tobb mint a semmi es legalabb gyulik a penz a fogsorodra. Ha tobb marad hovegen, azt is fizesd ra. A fodraszt pedig csinald ugy, hogy havi 1000et elraksz ra. Es akkor 3 havonta el tudsz menni. Nalunk 3000bol kijon. Es akkor havi 4000bol sporoltal az almaidra. Remelem segitettem. En igy csinalom ezeket. Ne haragudj, telefonrol irtam, ekezeteket nem tettem.

2016. ápr. 3. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
A "régebbi korban", mikor még nagyobb nélkülözésben éltek emberek, érdekes módon a nők valahogy mégiscsak képesek voltak igazán nőiesek maradni, minden tekintetben.Talán leleményesebbek, erősebbek voltak.Nagyon olcsó turikban is lehet nagyon jó cuccokat kifogni, senki sem fogja tudni, honnan valók.A sminkelést, frizurakészítést jól be lehet gyakorolni.Én nem járok fodrászhoz, mert mindig csalódom benne,magam csinálom meg a frizurám és így jó.A ruháidat, ha már unod, át lehet alakítani.Nem kell mindig a divatosra törekdedni.ami csinos, az akkor is csinos, ha épp nem a legújabb divat.Lényeg, hogy szép legyél benne.És a fellépés, kisugárzás is fontos, azt meg úgysem lehet megvásárolni.
2016. ápr. 3. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok igényes nő jár turikba vásárolni. Könnyen kezelhető, jó frizura amit magadnak festhetsz esetleg. Kallos dúsító szempillaspirál sokszor szebb mint a drágák. Magadnak lakkozhatod, pedikűrözheted a lábad. Kell lenni egy igénynek erre és figyelni a többi nőt hogy mitől szépek, és mit tudnál te is ellesni tőlük. Nem mindig pénzkérdés a dolog. Nagyon sok smink és frizura tippet találsz a youtube-on. A fogak tényleg fontosak. Nem tudom milyen beavatkozásra lenne szükséged.
2016. ápr. 3. 16:00
 6/6 anonim válasza:
3-as vagyok. Igen, a turkalot kifelejtettem. Jobb minisegu ruhat kapsz olcsobban, mint egyes kinai boltokban. Es mivel ezek Angliabol jonnek, mindig a legutobbi divatot tukrozik.
2016. ápr. 4. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!