Hogy érezhetném magam jobban?
Az életem tökéletes. Remekül teljesítek az egyetemen, jó állásom van és nincsenek anyagi gondjaim. A családom és a párom is odafigyel rám, vannak barátaim, elég széles a haveri köröm. Senki nem nagyon beteg a családban (a kilencven körüli nagyszüleim kicsit szenilisek). Sokat járunk barátokkal, családdal közös programokra. Jut elég időm magamra.
Ennek ellenére folyamatosan rettegek, hogy valami rossz dolog fog történni és egyik pillanatról a másikra összetörik az életem. Folyamatosan azon agyalok, hogy mikor fogják azt mondani a barátaim, hogy nem vagyok nekik elég jó. Mikor jön rá a családom, hogy nem érdemlem meg, hogy ennyit foglalkozzanak velem? Mikor dönt úgy a barátom, hogy neki egy nálam jobb nő kell? Mikor döntenek úgy a munkahelyemen, hogy nem is értek ahhoz amit csinálok? Mikor fogok annyira elhízni, hogy teljesen lenéznek az emberek? Mikor fogok megbántani mindenkit, aki fontos nekem?
Mit csináljak, hogy jobb legyen? Az első elképzelésem az volt, hogy depressziós vagyok, de a pszihológus szerint minden rendben van, csak kicsit stresszesebb ez az időszak (éljen a diplomamunka).
Jó sok rosszkívánságod van magadnak.. mellesleg a pszichológusod nem túl hatèkony, hisz mèg mindig stresszelsz.
Nèzd, az èletünk nem lehet teljesen irányítás alatt. Jó ès rossz dolgok törtènnek, viszont h te mit találsz annak, az relatìv.
ha nekem ennyi minden rendben lenne az èletemmel, keresnèk valamit, amin javìthatok. Pl esetedben lehet ùj tudományág felè fordulnèk, vagy kisèrletezgetnènk vmit. Közbem tuti vàltozna nèhány dolog, de nem zavarna, mert èn is változok. Lènyeg a harmòniában van. Tudd èrtelmezni magad, keress ùj gondolatmeneteket, filozófiákat h egèszebb legyen az èleted.
Nekem a pszichológia, az ember tanulmányozása segített, de hiányosnak èreztem, ezèrt kiegèszítettem nèhány filizofikus nèzettel, melyek keletről származnak. Nekem már csak azon kell dolgoznom h elèrjem azt, ami neked már van, barátok, társ, több pènz, ès szeretnèk mèg termèszettudomány terèn nagyobb tudást szerezni, világot jàrni, ès rengeteg mást is.
Röviden, gondolj arra, amit elèrni szeretnèl, kell az ambíció :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!