Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 3 nap alatt kicsit formába...

3 nap alatt kicsit formába hozhatom magam?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy az utóbbi hónapokban nagyon elhanyagoltam magam. Rengeteget kellett dolgoznom, aztán az utóbbi 1 hónapban beteg is voltam, semmi időt nem fordítottam a külsőmre. Ezen a hétvégén viszont olyan emberekkel fogok találkozni, akik hónapok óta nem láttak.

A hajam le van nőve, és sehogy sem áll, szemöldökömet 3-4 hónapja szedtem ki, se nem szőrtelenítettem, a körmeim is csak úgy vannak és a bőröm sem túl ragyogó... Szóval rám férne egy tatarozás.

Szerintetek 3 nap alatt "megválthatom a világot?":D

Arra gondoltam, elmegyek fodrászhoz és párszor szoliba, régen mindig olyan szép volt a bőröm, ha barnultam picit, most meg hófehér és itt-ott piros foltos az arcom.

Itthon megcsinálnám a körmeimet és gyantáznék+szemöldök. És elugrok venni pár ruhát, mert szakadt nadrágban járok, és nem a térdén van kiszakadva... De úgy érzem nem tudom magam ennyi idő alatt átalakítani.

Mit tanácsoltok?

2018. máj. 2. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még sok is 3 nap :D Szóval bőven rendbe hozhatod magad.
2018. máj. 2. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt ha ügyes vagy 1 nap alatt lebonyolítod. Simán megoldható. Ebből a vásárlás és a fodrászat lesz több idő, de az sem tart 3 napig. Azért hétvégéig még elég sok időd van:)

Az arcodon a piros foltokat és a fehérséget pedig alapozóval eltudod tüntetni, nem szükséges szoliba menni.

2018. máj. 2. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:

A barnulás 3 nap alatt kizárt, a szoli 1 alkalommal férne bele max. 2, de az még nem látszik. A sötétebb alapozót nagyon nem ajánlom mert elütne a nyakadtól, karodtól.

A többi meg 1 nap.... fodrász pár óra, körömfestés 20 perc, nem ertem ezt magadtól miért nem tudtad.

Az alakodon nyilván nem tudsz változtatni, de a frizura, köröm és egy szép smink is már sugárzóvá tehet :) Illetve ha veszel valami csinos ruhát, kiegészítőket.

2018. máj. 2. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom 3 nap alatt melyik fodrász tud elvállalni.

Otthon kiszeded a szemöldököd, körmöt festesz, veszel új ruhát, szőrtelenítesz, de akár hajat is tudsz otthon festeni ha nem találsz fodrászt.

A szoli már más kérdés mert ha egyszer elmész lehet nem fog látszódni még de akkor egy kis smink és kész.

2018. máj. 2. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Csúnya hasonlat de 3 nap alatt bármelyik házat kivakolják.

Értsd: Felszínes dolgokat simán megold az ember 3 nap alatt, viszont ha valódi változást akarsz ahhoz ez igen kevés lesz:)

2018. máj. 3. 06:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elég! Fodrászhoz nem biztos, hogy kapsz időpontot ilyen hamar, de ha pl Biohairbe mész, ott ugye nem kell előre kérni. Vagy esetleg magadnak is megcsinálhatod. A szőrtelenítés, koromfestes, szemöldök szedés az meg simán magadtol :) 3 nap alatt egynél.robbszor ne menj szoliba. A piros foltokon alapozó/korrektort segít.
2018. máj. 3. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!