Jógával formába hozhatom magam?
Sziasztok!
Egy ideje változtattam az étkezésemen, így szépen folynak le rólam a kilók, viszont tudom, hogy e mellé testmozgásra is szükség van. Mivel sosem sportoltam huzamosabb ideig, így szenvedés a számomra, őszinte leszek: nem szeretem. A jóga az egyetlen, amit annak idején műveltem, és újra szeretnék belevágni, mivel nagyon megnyugtat és szeretem is. Tudom, hogy ettől nem várhatok kockahasat, de nem is ez a cél, inkább az, hogy egy átlagos erőnlétre feltornázzam a jelenlegi béka segge alatti fizikumomat.
Mit gondoltok, lehetséges ez így?
Kezdetnek nagyon jó a jóga. Sokkal jobb, mint lesérülni vagy semmit se csinálni.
Ha kicsit megerősödsz, utána jöhet a kezdő pilates. Nagyon fogod szeretni, tele a you tube az alapprogramokkal.
Átlagos erőnléthez kell valami kardio mozgás is. Én például nagyon ajánlom a biciklizést rendes bicajon vagy edzőtermi kerékpárokon.
Nekem ezek válnak be, mikor hosszabb passzivitás után újra elkezdek mozogni.

Köszönöm a válaszokat!
Bicajozni szeretek, a párom nagy bringás, a nem túl nagy túráira el szoktam kísérni, így azzal talán nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!