Jógával hormonális egyensúly?
Jógával...persze...
Inkább keress egy bőrgyógyász-kozmetológust!
Jógával pattanást irtani...bexartam.
Mi segíthetne? Amiket említettél már rengetegszer jártam ott.. Kipróbáltam annyi minden kenőcsöt, arclemosot.. Diétát tartottam, de semmi... És ha megkerdezem mitől van ez? Az orvosok válasza: hormonzavar, nem megfelelő étkezés, stressz.... Jógára meg mit mondanak? Nyugtat, belső egyensúlyt lehet helyreállítani vele :33
Akkor miért ne segíthetne?? A pattanások fő okát kéne eltávolítani, nem pedig kezelni krémekkel.. ez nem segít nálam...
Valakik tapasztalatok?
Minden rendes 16 évesnek vannak pattanásai. Ez a korral jár. És igen, a hormonok az okai, de ez egy-két éven belül rendeződik magától. Ettől függetlenül előnyös dolog sportolni. Felpörgeti az anyagcserét, egészségesebb leszel. Nem feltétlen a jóga, szerintem azt ilyen fiatal korban unni fogod. Inkább valami dinamikusabb sport, bármi amihez kedved van. Lehetőleg szabadtéri.
Pattanások ellen legjobb kezelés a 2 hét tengerparti nyaralás. Napfény, sós levegő és mediterrán kaja rendbeteszi a szervezetedet. Egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!