Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amivel...

Van olyan program, amivel formába hozhatom a gépemet?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon lassú... vírust nem talál rajta a gép, de pl. van rajta egy program, amit nem tudok leszsedni (Jdownloader2).
2015. nov. 4. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:

JDowloader-t kikapcsolod, mert lehet, hogy fut? Szerintem az egyik legjobb letöltésvezérlő, de lehet nem jó helyről töltötted le. CCleanert szokták ajánlani, azt érdemes használni. Töredezettség mentesítés.

De a legjobb gyorsítás, egy újratelepítés, és amikor beállítasz mindent, frissítesz stb, akkor csinálni egy rendszermentést erről az állapotról, ha úgy adódik bármikor visszaállhatsz erre az állapotra kb 10 perc alatt. NortonGhost15Live cd-vel, de van még néhány.

2015. nov. 4. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
hát hallod amennyi szemét van a neten tudom nem nagy segítség ,de én is most telepítem újra a gépet hidd el jobb idősporolósabb megoldás mint vacakolni a kis progikal arról enm ebszélve a fele még le is tölt mellé neked alkalmazásokat hidd el nem éri meg tudom nem nagy segítség ,de remélem segítettem :/
2015. nov. 4. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!