Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én utálom a nyarat?

Csak én utálom a nyarat?

Figyelt kérdés

Itt a nyár..

...Lassan 40 fokos meleg..Mindenki rövidnadrágban,viszont az én lábamon ott éktelenkednek a ragyák..

Strand..csodálatos..fesztelen bőr,ragya,pattanások.

Otthon..jó helyzetben is 30 fok van

Szüleim egész nyáron dolgoznak,én egyedül leszek itthon,haverjaim máshol laknak

Szuper nyár lesz!

2010. jún. 13. 10:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Tavaly én is így gondolkodtam...pfff mekkora egy idióta voltam!

Én nem megyek strandara mert narancsbőrös a seggem,mert vastag a combom..stb

Végül is mentem és jól éreztem magam,s láttam mennyi kövér csaj van akiknek még rosszabb alakjuk van mint nekem mégis jól érzik magukat,mit sem törődve mit szólnak mások.

DE a leges legjobban az új osztálytársam változtatta meg a véleményemet,aki egyáltalán nem mehet napra,valami bőrbetegség miatt,mert bele is halhat.Na neki van oka utálni a nyarat,ő menne szívesen strandra,de nem teheti.Na ekkor gondolkodtam el nagyon,hogy nekem meg van minden lehetőségem és nem használom ki...

Szerintem ezen gondolkodj el te is mielőtt még felnősz!

2010. júl. 8. 15:18
 22/27 anonim válasza:

Én egy dolog miatt szeretem a nyarat: Nincs suli.

Különben gyűlölöm, hogy olyan meleg van, hogy nem lehet megmaradni egy helyben, állandóan folyik rólam a víz, plusz én is egész nyáron szinte egyedül vagyok. Jobban szeretem a telet, mert ha fázok, akkor az ellen tudok tenni, pl felveszek egy pulcsit, vagy kabátot, de ha melegem van mit tudok tenni? Lezuhanyzom, 5 perc múlva ugyanolyan melegem van...

2011. máj. 25. 19:41
 23/27 anonim válasza:
Én is utálom! A barátnőm csak a tévé előtt punyadna egész nap és a változatosság kedvéért néha elmegyünk moziba! Így telt utóbbi 3,4 nyaram. De most elhatároztam, hogy máshogy lesz. Most vagyok 56 kiló és le akarok fogyni 50-re. Azon kívül ott a 7-dik ami már beleszámít a felvételibe. Úgy hogy heti 1 matek korep, hetente négy óra német, hetente két óra rajz + zongora. Teljesen elfoglalom magam és így nem lesz időm unatkozni és unalmamba se eszem , mert ti nem tudom hogy vagytok vele de nyáron én mindig duplájára hízom. Szerintem te is tedd ezt és foglald el magad.
2011. jún. 11. 11:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Áhá, nekem is undorító heges-pattanásos a vállam...

De én megdöglök és el fogok menni strandra.

Bár engem sosem érdekelt mások véleménye, hogy ennyire befolyásoljon. Igaz te még fiatal vagy, remélem majd kinövöd. Régen engem is jobban érdekelt, ha valami miatt fikázhattak. Ez csak annyira tud befolyásolni, amennyire engedsz nekik.

20/L

2011. júl. 8. 12:41
 25/27 anonim ***** válasza:
ÉN IS GYŰLÖLÖM NYARAT!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 10. 12:32
 26/27 anonim ***** válasza:
én is utálom, szüleim még a városba is alig engednek el -.- semmire nem adnak pénzt, egész nyáron ebbe a rohadt faluba fogok punnyadni, barátaim itt nincsenek -.- inkább járnék suliba egész nyáron
2012. jún. 9. 11:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is nagyon utálom, nincs egy barátom sem, és egész nyáron csak otthon internetezek. Az az egy szerencsém hogy anyagilag tehetősebbek vagyunk, és megkértem anyáékat hogy elmehessek Tokyoba, ahol nagyon jó fejekkel ismerkedtem meg, de sajnos azóta megint csak a magány és az unalom maradt.
2012. aug. 22. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!