Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én utálom a nyarat?

Csak én utálom a nyarat?

Figyelt kérdés

Itt a nyár..

...Lassan 40 fokos meleg..Mindenki rövidnadrágban,viszont az én lábamon ott éktelenkednek a ragyák..

Strand..csodálatos..fesztelen bőr,ragya,pattanások.

Otthon..jó helyzetben is 30 fok van

Szüleim egész nyáron dolgoznak,én egyedül leszek itthon,haverjaim máshol laknak

Szuper nyár lesz!

2010. jún. 13. 10:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én is utálom a nyarat!!!

Punnyadás az egész!

2010. jún. 13. 11:15
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretem az olyan embereket, akik sajnáltatják magukat. :) ők csak várják a sült galambot és azt hiszik majd csoda történik...édesem..nem fog... tegyél érte hogyha jol akarod érezni magad :)
2010. jún. 13. 11:29
 13/27 anonim ***** válasza:

hát nemtudom, én imádom a nyarat. most kezdjem el sorolni hogy nekem milyen testi hibáim vannak? csak hogy egy példát mondjak tiszta stria a combom 17 évesen, és jéé mégis minden nap strandon vagyok, mert találtam olyan bikinit amiben alig látszik, ha meg büféhez megyek pl akkor strandkendő vagy rövidgatya. sztem ha nagyon akarnád te is el tudnád takarni a ,,ragyákat" az alatt amúgy pattanásokat értesz? mert sztem a strandon ahol van millióegy ember, senki nem a lábadat fogja nézni már bocs. de ha jó így neked és nem érzed elvesztegetettnek a szünetet, akkor maradj otthon, olvass, internetezz, stb.

Azt is írtad hogy a városi strandra nem mersz menni az ismerősök miatt. És az nem jó ha egy barátnőddel elmentek két várossal arrébb egy strandra?

Hidd el még van kb 4 nyári szüneted, és hacsak nem tanárnak mész akkor felnőttkorodban két hét szabid lesz csak, akkor visszasírod még hogy mennyi mindent megélhettél volna most.

2010. jún. 13. 11:38
 14/27 anonim ***** válasza:
A vicc, hogy kb. én is így kezdtem az egész nyarat. Amikor még az esős idő volt. Nem akartam menni strandra, nem akartam felvenni semmi szoknyát, rövidnadrágot mert nagyok a lábaim, nem akartam kimozdulni. Most kb. ott vagyok hogy rendszeresen eljárok a strandra, rövidgatyákat, szoknyákat hordok, egy olyan napom nem volt még, hogy egyedül ültem volna a gép előtt vagy a tv előtt. Miért? Mert egy idő után nem birom ki, megunom az egészet. És a strandon egy rossz szót nem kaptam. Nem azt nézik, hogy nézel ki, hanem hogy Te hogy látod magadat. Egy magabiztos de kevésbé szép lánynak sokkal nagyobb sikere van mint egy szép lánynak, aki rá se mer nézni másra. Értesz ugye? Írtad még, hogy a haverjaid máshol laknak. Oké, rengeteg hely van ahol tudsz csak úgy ismerkedni. Kiemelném a strandot. De ott van még egy park, a sarki bolt, diszkó. Csak közvetlennek kell lenni és bármi összejöhet.
2010. jún. 13. 12:13
 15/27 anonim válasza:
Én is tele vagyok pattanásokkal és az alakom se jo.Mindig azt hittem h mindenki leszól ezért,pedig meg se szólnak.Sztem menj nyugottan strandra!!!
2010. jún. 13. 12:30
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem,nem.Azt hiszem,félreértettetek.Nem várom hogy csoda történjen,hiszen sokat mozgok,hogy eltűnjenek a ragyák(narancsbőr féleség)..A pattanások ellen nem sok mindent tudok tenni,mert hegesen gyógyultak be,így a vállamon nagyon csúnya.Ezt kezelem,egyelőre nem sok eredménnyel.Megtanultam,hogy mindenért meg kell dolgozni,de sajnos most még nem látom eredményét a munkának.
2010. jún. 13. 12:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak te utálod a nyár a legszebb és legjobb évszak...és igen is menny ki a strandra..régen én is szégyelltem a ragyákat a lábamon de fogtam a bátorsáot és kimentem..25/L
2010. jún. 13. 12:40
 18/27 anonim válasza:
Én se rajongok a nyárért mert ilyenkor van nálunk a legnagyobb hajtás. De klímával nem érezni a meleget.
2010. jún. 13. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez mind a mai média hibája. Újságok, TV, mindenhol csak a modelleket meg "szép embereket" látja viszont az ember. Csak a k urva nagy igazság az, hogy közel sincs így. Bátran menj el a strandra, majd ott meglátod mennyi igazi ember van, akinek igenis vannak hibák. Aki meg azért lenéz és nem áll veled szóba, vagy kinevet, mert "ragyás" vagy, az 1 hülye paraszt. De ez amúgy főleg a mai tini korosztály sajátossága. Viva TV, tini magazinok stb...
2010. jún. 13. 17:17
 20/27 anonim ***** válasza:

de g*ci idegesítő :D

igazából az én lábamon kb 600 szúnyog csípés van amit sebesre kapartam, szval csodálatos látvány. ráadásul lerohadok ebben a melegben, a buli helyeken annyian vannak mint a heringek , egymáshoz dörgölöznek izzadtan . fúj :D

2010. jún. 14. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!