Csak én utálom a nyarat?
Itt a nyár..
...Lassan 40 fokos meleg..Mindenki rövidnadrágban,viszont az én lábamon ott éktelenkednek a ragyák..
Strand..csodálatos..fesztelen bőr,ragya,pattanások.
Otthon..jó helyzetben is 30 fok van
Szüleim egész nyáron dolgoznak,én egyedül leszek itthon,haverjaim máshol laknak
Szuper nyár lesz!
én is így vagyok
strandra nem járok,gyűlölöm ezt az időt..
próbálj diákmunkát találni,az lefoglal
sztem én is ezt teszem majd
L,15
Győr
A ragyák ellen nem nagyon tudok tenni..Heti 4-5-ször futok..
Megpróbálok egészséges étkezni,stb..
A strandra tuti nem megyek ki,mert minden osztálytársam ott van,és ha meglátnának..uff,no comment
pff...szerintem ezek nem indokok arra,hogy ne szórakozz.
nem is akarsz szórakozni!
és ez nem a nyár miatt van
Ne foglalkozz vele, ha nagyon izgat menj bőrgyógyászhoz. Szomorú, hogy még ebben a korban vagy, amikor az osztálytársak kigúnyolják egymást olyanért, amiről nem is tehet. Amúgy meg nem egy strand van a világon, mehetsz máshova is.
Na meg öltözködésileg vehetsz egy hosszabb szoknyát, az viszonylag szellősebb, mégis kevésbé mutogatod a lábad, mint rövidgatyában.
L/19
Szerintem is menj ki szórakozni és a strandra is!
Nekem pl. a homlokomon, arcomon vannak mindig sebek, mert ott jelennek meg ilyen kis pattanások (van nem tudom mik), és nem bírom ki, hogy nem nyomkodjam el. :S Néha nagyon durván néz ki. :S
Nem is takarja el a hajam, látszik, de attól függetlenül még kimegyek, nem érdekel ki mit gondol... Ilyen vagyok, és kész. Ha akarnak elfogadnak így, ha pedig nem, legközelebb másokkal megyek. :D Igy is pont ugyanolyan ember vagyok, pont ugyanúgy viccelődök, szórakozok, stb.
Szóval szerintem menj ki szórakozni, ne légy otthon egész nyáron. Bátorság! Ha valaki megszeret így, ahogy vagy, akkor annak már nem fog számítani, hogy nézel ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!