Fiatal lányok, akiknek van barátjuk, ti mennyire szégyellitek a fiú előtt a rajtatol lévő felesleget?
Mennyire gondoljátok úgy, hogy a fiút mondjuk zavarja, ha nagy a hasatok? És mielőtt összejöttetek (véleményetek szerint) mennyire határozta meg az alakotok az önbizalmatokat? Mennyit változott ez azóta?
Én is egy tinilány vagyok, tisztában azzal, hogy mennyire nem a külső számít, mégis, rettenetesen szarul érzem magam, ha éppen nem azt mutatja a tükör, amire emlékeztem. Ez lett az én rossz ómenem, folyton az alakomon jár az agyam, meg hogy ha nem lesz szuperlapos hasam, akkor nem fogok tetszeni egy fiúnak sem, állandóan a vékony, látásból ismert lányok képei felett szomorkodom instán. Beteges, az eszemmel tudom, de lelkileg nem tudom feldolgozni. Mindegy. Ti hogy vagytok ezzel, mennyire foglalkoztok vele? (Kort, nemet is írjatok, és ha lehet, hogy hány kilók vagytok) köszönöm.
Igen, valóban borúsan látom a dolgokat, ahogy valaki előttem mondta. Hasamról biztos nem küldök képet, úgysem kapok értelmes választ rá, csak valami perverzséget. Amúgy meg nem nagy a hasam, azzal pont nincs gondom annyira, elég sokat edzek rá.
Köszi 11, még mindig igazad van, és el sem tudom képzelni milyen gyerekkorod lehetett, de elég bölcs lettél tőle. Mármint, ilyen gondolatokkal sokan tudnak okoskodni, de betartani őket a a való életbe.... Nem sokaknak megy. Neked viszont ezek szerint igen. Irigyellek. Én magamnak kreálok problémákat (persze mások miatt, de az én hibám, hogy dpeis leszek, például ha valaki semmibe vesz, vagy éppen csak annyit csinál, hogy vékonyabb nálam).
Depis*
A vége pedig lemaradt. Tehát maganak kreálok problémákat, de még azokból sem tudok kimászni, mert fogalmam sincs hogyan. Soha semmit nem értek
Figyelj csak! A nevezetes 11-es kommentjének alternatívájaként írom:
Esetleg az általános rosszhiszeműség miatt vagy bajban.
Csak egyetlen példát tudok hozni a negativizmusodra, de nézd:
"biztos nem küldök képet, úgysem kapok értelmes választ rá, csak valami perverzséget"
Nem is ismersz (én a 7-es és 9es),de már tudni véled hogy nem kapsz értelmes választ, csak perverzséget. Egy kicsit most sikerült megsértened, de mindegy. Ami a lényeges:
Tudat alatt más embereket olyan szigorúan kritikusnak tartasz mint magadat, és rosszhiszeműen feltételezed hogy mit gondol a hasadrol, arcodrol stb stb. Pl ha valaki bámul, tuti azt gondolod hogy a "kivetni valót" keresi rajtad. A hibáidat. Vagy csak perverz.
Ez az én meglátásom. De a tévedés jogát fenntartom, mert nem ismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!