Ezek alapjan mennyi idobe tellhet leadnom a felesleget?
Figyelt kérdés
Nem eszek feher kenyeret, csak abonettet, vagy teljes kiorlesu rozslisztbol keszult pektermekeket, sok zoldseget,gyumolcsot eszek, es sok feher hust. Minden napra kiszamolom a kaloriabevitelem, ami max. 1000 lehet. Heti 5x sportolok valamit (heti 2x spinning, heti 3x otthoni torna, bar a mult heten csak egyszer tornaztam), illetve februartol visszamegyek thai boxolni, mert akkor voltam a legvekonyabb, amikor azt csinaltam, pedig nagyon egeszsegtelenul etkeztem.
Mar leadtam 2 kg-t, igy vagyok most 169-170 cm es 59 kg. Meg 8-9 kg-t szeretnek leadni, ezek alapjan mennyi ido alatt sikerulne?
2013. jan. 28. 18:12
1/3 dieta válasza:
Ez elég drasztikus.
Nézd meg ezt: [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Ezeket mind betartom, napi otszor etkezek, reggelire 2 szelet t.k. rozskenyeret, sonkaval es salataval, tizoraira valamilyen gyumolcsot, ebedre altalaban szarnyashust vagy halat, salataval vagy barnarizzsel, uzsonnara gyumolcsot vagy salatat eszek, este egy szelet t.k. rozskenyeret sonkaval es salataval. Rengeteg vizet iszok (min. 3 litert), egyedul a mindennapi mozgast nem tartom be, mert nincs ra idom (nyelvvizsgara keszulok, es magantanarhoz kell jarnom, meg alapbol sok a tanulnivalom), de a heti 4-5x 1 ora sportot igyekszem betartani.
2013. jan. 28. 19:04
3/3 anonim válasza:
Az az egészséges, ha egy héten csak 1 kg-t fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!