Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok és fiatal Nők mi...

Lányok és fiatal Nők mi alapján vonzódtok egy férfihez?

Figyelt kérdés

Ha a belső oké, és külső is, annyi kivétellel hogy életében nem pakolt magára izmot csak azért mert nem mozgatja meg a dolog attól még lehet számotokra szerető?

Viszont jól öltözik, motorozik, és könnyen alkalmazkodó

A való életben is egyre jobban elhatalmasodik a "gyúrni kell mert lesz tekintély, és lesz csaj" fogalom

Mennyire állja meg ez a helyét?

2012. nov. 25. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Undorodom a gyúrósoktól.. Többet törődnek magukkal, mint egy csaj..férfiatlan, mű..
2012. nov. 25. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt sportos testalkatú pasim is, meg kicsit vékonyka is, aki nem járt el gyúrni meg ilyenek. Nem a felsőteste alapján választok magam mellé társat:)
2012. nov. 25. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Ami itt le van írva, az mind nagyon jó (szerintem). Kifejezetten szép ha valakin szinte szakad a ruha a sok izomtól.

Szóval az én véleményem az, hogy ez így teljesen jó, ne változtass (ha esetleg azért tetted fel a kérdést).

18/L

2012. nov. 25. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
"Gyúrni kell mert lesz tekintély, és lesz csaj" - na nekem pont ilyen férfi nem kéne, úgy hogy nem is állja meg a helyét. :D
2012. nov. 25. 17:46
 5/10 laci911 ***** válasza:
Azért edz ,hogy ki kcsoljon én is azért nyomom kûlönben is a motorozàs sokkal jobb dolog.
2012. nov. 25. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Tipikus irigy, buta emberek tömkelege...

Én járok konditerembe és nem a csajok miatt, hanem MAGAM miatt. Az már régen rossz, ha valaki bármit is azért csinál, hogy imponáljon a lányoknak... Egyébként, ha tudni szeretnéd, nincs se tetoválásom, se kopasz fejem, nem vagyok nagyképű stb. Tehát ezeket a buta sztereotípiákat el lehet felejteni. Egyszerűen csak igényes vagyok arra, hogy ne beesett mellem és vézna karom legyen. Amúgy a gyúrásnak semmi köze nincs a csajozáshoz. De biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek jobban tetszik egy kidolgozott test. És itt most nem a 2 ajtós szekrényekre kell gondolni. Nekem sincs 50-es karom és nem is lesz. Neked pont az ilyen gondolkodásod miatt nem lesz soha barátnőd.

2012. nov. 25. 21:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Ezt nekem mondtad?

Úgy gondolom hogy nem muszáj ahhoz edzenem, legyen valakim az igényes nők terén

2012. nov. 25. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Olvasd már el még egyszer mit írtam!

Ennyire nem lehetsz sötét... Pont arról magyarázok, hogy a gyúrásnak semmi köze nincs a csajozáshoz. Ezt csak te, meg még 1-2 hülye gondolja. Aztán terjesztitek a baromságot: "gyúrni kell mert lesz tekintély, és lesz csaj". Eleve negatív dologként állítod be a kondizást. Miért? Miért fáj az neked, hogy valaki sportol? De leírom ismét, hátha sikerül végre felfognod. Ennek semmi köze nincs a csajozáshoz. Senki nem azért jár kondizni, hogy bejöjjön a nőknek. Én is MAGAM miatt csinálom. Aki csak azért csinál bármit is, hogy jobban bejöjjön a csajoknak, az egy szerencsétlen hülye.

Neked is lehet 10/10-es csajod, anélkül, hogy gyúrnál, jóképű stb. lennél. De amíg így vélekedsz a csajozásról, nem lesz.

2012. nov. 25. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt írtam le a kérdésemben, amit tapasztalok és hallok az utcán
2012. nov. 25. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
egyetértek a # 8-assal. én lány vagyok, tetszett már izmosabb, és kifejezetten vékony/izomtalan srác is. én magam azért aerobikozok, mert imádok, és szerintem a sport egy jó dolog, ennyi.
2012. nov. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!