Lányok és fiatal Nők mi alapján vonzódtok egy férfihez?
Ha a belső oké, és külső is, annyi kivétellel hogy életében nem pakolt magára izmot csak azért mert nem mozgatja meg a dolog attól még lehet számotokra szerető?
Viszont jól öltözik, motorozik, és könnyen alkalmazkodó
A való életben is egyre jobban elhatalmasodik a "gyúrni kell mert lesz tekintély, és lesz csaj" fogalom
Mennyire állja meg ez a helyét?
Ami itt le van írva, az mind nagyon jó (szerintem). Kifejezetten szép ha valakin szinte szakad a ruha a sok izomtól.
Szóval az én véleményem az, hogy ez így teljesen jó, ne változtass (ha esetleg azért tetted fel a kérdést).
18/L
Tipikus irigy, buta emberek tömkelege...
Én járok konditerembe és nem a csajok miatt, hanem MAGAM miatt. Az már régen rossz, ha valaki bármit is azért csinál, hogy imponáljon a lányoknak... Egyébként, ha tudni szeretnéd, nincs se tetoválásom, se kopasz fejem, nem vagyok nagyképű stb. Tehát ezeket a buta sztereotípiákat el lehet felejteni. Egyszerűen csak igényes vagyok arra, hogy ne beesett mellem és vézna karom legyen. Amúgy a gyúrásnak semmi köze nincs a csajozáshoz. De biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek jobban tetszik egy kidolgozott test. És itt most nem a 2 ajtós szekrényekre kell gondolni. Nekem sincs 50-es karom és nem is lesz. Neked pont az ilyen gondolkodásod miatt nem lesz soha barátnőd.
Ezt nekem mondtad?
Úgy gondolom hogy nem muszáj ahhoz edzenem, legyen valakim az igényes nők terén
Olvasd már el még egyszer mit írtam!
Ennyire nem lehetsz sötét... Pont arról magyarázok, hogy a gyúrásnak semmi köze nincs a csajozáshoz. Ezt csak te, meg még 1-2 hülye gondolja. Aztán terjesztitek a baromságot: "gyúrni kell mert lesz tekintély, és lesz csaj". Eleve negatív dologként állítod be a kondizást. Miért? Miért fáj az neked, hogy valaki sportol? De leírom ismét, hátha sikerül végre felfognod. Ennek semmi köze nincs a csajozáshoz. Senki nem azért jár kondizni, hogy bejöjjön a nőknek. Én is MAGAM miatt csinálom. Aki csak azért csinál bármit is, hogy jobban bejöjjön a csajoknak, az egy szerencsétlen hülye.
Neked is lehet 10/10-es csajod, anélkül, hogy gyúrnál, jóképű stb. lennél. De amíg így vélekedsz a csajozásról, nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!