Fiatal lányok, akiknek van barátjuk, ti mennyire szégyellitek a fiú előtt a rajtatol lévő felesleget?
Mennyire gondoljátok úgy, hogy a fiút mondjuk zavarja, ha nagy a hasatok? És mielőtt összejöttetek (véleményetek szerint) mennyire határozta meg az alakotok az önbizalmatokat? Mennyit változott ez azóta?
Én is egy tinilány vagyok, tisztában azzal, hogy mennyire nem a külső számít, mégis, rettenetesen szarul érzem magam, ha éppen nem azt mutatja a tükör, amire emlékeztem. Ez lett az én rossz ómenem, folyton az alakomon jár az agyam, meg hogy ha nem lesz szuperlapos hasam, akkor nem fogok tetszeni egy fiúnak sem, állandóan a vékony, látásból ismert lányok képei felett szomorkodom instán. Beteges, az eszemmel tudom, de lelkileg nem tudom feldolgozni. Mindegy. Ti hogy vagytok ezzel, mennyire foglalkoztok vele? (Kort, nemet is írjatok, és ha lehet, hogy hány kilók vagytok) köszönöm.
Én mindig is szégyeltem a hasam előtte. Ő szerette, simogatta folyton, meg érzékeltette velem hogy őt ez nem zavarja, és tudtam is hogy nem bukik a sovány lányokra.
Tehát ne aggódj emiatt, senki sem tökéletes! Ha szeret, akkor így is elfogad majd, ha nem, lehetsz bármilyen bomba nő, nem változtat a lényegen.
Ha szeret, te leszel szemében a világ legszebb nője.
Ha nem szeret, mindegy, hogyan nézel ki.
.
Nem lány vagyok, éppen ezért tudom, milyen lányok tetszenek a fiúknak.
Felesleges ezen rugózni :)
Ha összejön valaki veled és lesz egy kis hasad akkor se dől össze a világ. Nyilván 3-4 randiból azért kiderül hogy mennyire stimmeltek a másiknak testileg és szellemileg.
Fiúként válaszolok.
1. Az instagram az csak jól beállított pózok, fény, testtartás, majd ezeket utólag retusálják is. Vannak olya fitneszmodellek, akik megmutatják, hogy milyen trükköket használnak ahhoz, hogy formásabbnak tűnjenek a képeken.
2. A szerelem nem az alakról szól, ha valakivel passzol a lelketel, akkor pont az nem fogja érdekelni, hogy éppen milyen alakod van.
3. Az én szubjektív véleményem alapján szeretem, ha telt egy lámy, de persze egészséges határokon belül. :D
Szia kérdező!
Tudom hogy nem könnyű, de megmutatod a hasadat? Had mondjak róla kritikát ;-)
az insta legtöbb esetben hazugság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!