Nagyobb lábmérettel rendelkező nők, lányok! Ti szégyellitek, kaptatok már kritikus megjegyzést a cipőméret miatt?
Én 167 centi magas vagyok, 41-es a cipőméretem.
Apám röhögött rajtam mindig, hogy mekkora lábam van.
Meg egyszer egy ismerősöm megjegyezte egy női cipőre egy boltban, hogy hihi, mekkora csónak. Nem zavarta, hogy én is akkora cipőt hordok vagy még nagyobbat... Persze nem tudom, ez szándékos volt-e. Lehet, hogy nem is vette észre, hogy az én lábam is hatalmas, ki tudja.
Meg volt már, hogy mondta egy kolléganő, hogy jó nagy lábad van.
Meg nyáron egyik előző munkahelyemen, mikor ültünk egymás mellett egy kolléganővel egy meetingen, szandálban voltunk, és akkor a főnök elkezdett röhögni rajtam, más kollégák jelenlétében is, hogy mekkora nagylábujjam van. És valóban, az a kolléganőm, aki mellettem ült, csak pár számmal volt kisebb a lába, de a nagylábujja fele akkora sem volt, mint az enyém. Az övé finom, pici, nőies volt, az enyém meg nagy, trampli, bumszli.
Én a barátnőmnél voltam,cipőm az ajtó előtt,egyszer csak bejött az apja és beszólt,hogy ki jött csónakkal?
Amikor uszodában vagyunk és jövök ki a vízből a fiúk mindig röhögnek a talpam vizes nyoma láttán,hogy mekkora hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!