Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezen az alakon hol vannak a...

Ezen az alakon hol vannak a kritikus pontok?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi lennék, hogy más is ott lát-e problémákat, ahol én gondolom, hogy vannak... Továbbá érdekelne, hogy szerintetek felvehetek-e rövidebb szoknyát, vagy esetleg rövidnadrágot? Feszélyezve érzem magam, ha térdnél rövidebb ruha van rajtam...

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 19. 15:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Teljesen normális kölyöklány vagy.

Igaz x lábaid vannak szóval a térd fölötti szoknyát vehetsz, de minit már ne.

A tested rendben van szivi!

2012. jún. 19. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
én csak annyit, hogy még nem elég nőies, vékony a csípőd és kicsi a melled, de még alakulhat. nyugodtan vegyél fel rövidnacit, szoknyát.
2012. jún. 19. 15:32
 3/14 A kérdező kommentje:

De kedves :-D kölyöklány... hát így 30 évesen egy gyerek után ezt még nem mondták rám :-))) direkt nem írtam, hogy mennyi idős vagyok, mert kíváncsi voltam, hogy mi jön le csak fotó alapján.

Egyetértek azzal, hogy kicsi a mellem :-( de ez már nőni nem fog, legalább is természetes módon nem...

Keskeny lenne a csípőm? Pedig az szélesedett a szülés után...

Azzal viszont vitatkoznék, hogy x lábaim vannak, mert inkább az alsó lábszáram kicsit görbe, talán rossz a "póz" és azért látszik máshogy.

Úgyhogy nőiesedni már nem hiszem, hogy fogok, sajnos ezzel kell beérnem, de azért jól esett, hogy nem néztél 40 évesnek a testem alapján :-)

2012. jún. 19. 15:36
 4/14 anonim ***** válasza:
30 évesen, egy gyerek után semmi kivetnivaló nincs az alakodon.
2012. jún. 19. 16:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ha leírom, hogy hány éves vagyok és hogy szültem egy gyereket, akkor már tökéletes lesz :-(
2012. jún. 19. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:

:D

Akkor Én kérek elnézést, de olyan a tested, mint egy kamasznak! Én baromira fogok örülni, ha gyerek után 30 évesen ilyen tinédzser forma leszek!

2012. jún. 19. 16:19
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem látod löttyedtnek, vagy vastagnak a combjaimat? A térdemet pl. nagyon utálom, ezért is vacillálok a rövidebb ruhákon... a felsőtestem tényleg elég kamaszos, főleg a kis mellem miatt, bár annak örülök, hogy feszesek maradtak a szoptatás után is, még ha nőni nem is nőttek :-)

De szerintem a fenekem is narancsbőrös, bár azért nyilván már popsimutogatós rövidnadrágot nem veszek fel.

2012. jún. 19. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy, főleg 30 évesen egy gyerek után, nézd csak meg mennyi tizen huszonéves elhízott igénytelen lány van. Én 19 vagyok és baromira fogok örülni ha 30 évesen gyerek után így fogok kinézni :) Tényleg. Ne akarj mű magazincica lenni!
2012. jún. 19. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Figyi! 22 éves vagyok, de nekem nincsenek ilyen feszes combjaim! Siralmas ez rám nézve... össze kell szednem magam :S

A Lábad jó, a térdeid is. Csak nekem a képen olyan X-lábúnak tűnsz, ennyi az össz baj.

2012. jún. 19. 16:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem néznének nagyon, ha felvennék kb. combközépig érő ruhát, vagy ne adj isten egy teljesen rövid nadrágot?
2012. jún. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!