Ezen az alakon hol vannak a kritikus pontok?
Csak kíváncsi lennék, hogy más is ott lát-e problémákat, ahol én gondolom, hogy vannak... Továbbá érdekelne, hogy szerintetek felvehetek-e rövidebb szoknyát, vagy esetleg rövidnadrágot? Feszélyezve érzem magam, ha térdnél rövidebb ruha van rajtam...
Teljesen normális kölyöklány vagy.
Igaz x lábaid vannak szóval a térd fölötti szoknyát vehetsz, de minit már ne.
A tested rendben van szivi!
De kedves :-D kölyöklány... hát így 30 évesen egy gyerek után ezt még nem mondták rám :-))) direkt nem írtam, hogy mennyi idős vagyok, mert kíváncsi voltam, hogy mi jön le csak fotó alapján.
Egyetértek azzal, hogy kicsi a mellem :-( de ez már nőni nem fog, legalább is természetes módon nem...
Keskeny lenne a csípőm? Pedig az szélesedett a szülés után...
Azzal viszont vitatkoznék, hogy x lábaim vannak, mert inkább az alsó lábszáram kicsit görbe, talán rossz a "póz" és azért látszik máshogy.
Úgyhogy nőiesedni már nem hiszem, hogy fogok, sajnos ezzel kell beérnem, de azért jól esett, hogy nem néztél 40 évesnek a testem alapján :-)
:D
Akkor Én kérek elnézést, de olyan a tested, mint egy kamasznak! Én baromira fogok örülni, ha gyerek után 30 évesen ilyen tinédzser forma leszek!
Nem látod löttyedtnek, vagy vastagnak a combjaimat? A térdemet pl. nagyon utálom, ezért is vacillálok a rövidebb ruhákon... a felsőtestem tényleg elég kamaszos, főleg a kis mellem miatt, bár annak örülök, hogy feszesek maradtak a szoptatás után is, még ha nőni nem is nőttek :-)
De szerintem a fenekem is narancsbőrös, bár azért nyilván már popsimutogatós rövidnadrágot nem veszek fel.
Figyi! 22 éves vagyok, de nekem nincsenek ilyen feszes combjaim! Siralmas ez rám nézve... össze kell szednem magam :S
A Lábad jó, a térdeid is. Csak nekem a képen olyan X-lábúnak tűnsz, ennyi az össz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!