A hajam kritikus állapotban van mit ajánlotok? Böv lent (nagyon hullik. Vékonyszálú és töredezik pedig nem vasalom és nem száritom)
Pont ilyen problémám volt nekem is, nálam vashiány volt az oka. Tényleg a legjobb, ha orvoshoz mész, addig meg iszod a vas+C pezsgőtablettát.
A vékonyszálúságot a genetika határozza meg, azon semmi sem fog segíteni. A hullást viszont megállítja a vas (ha tényleg ez a bajod, és nem más rejtett betegség), és erősíti a hajszálakat is.
Az baromság, hogy a tabletták hízlalnak. Az hízlal, hogy fokozzák az étvágyat, és tudat alatt is többet eszel a hatásukra. Amikor én szedtem Revalidot, meg ilyeneket, pl. ez volt az oka a hízásomnak, nem a tabletta maga.
Első lépés természetesen az orvos. Régen nekem is ilyen állapotú volt a hajam. Rengeteg szépségkapszulát szedtem de szépen meghíztam tőlük más hatása nem volt:)
Én használtam Bánfi hajszeszt samponnal balzsammal együtt. plusz ami a legtöbbet segített az a ricinusolajas hajpakolás( tojássárgája, ricinusolaj- párszáz ft gyógyszertárba-, olivaolaj és méz keveréke olyan arányokba hogy massza legyen belőle). Ezt hetente minimum 1-2 alkalommal, száraz hajra kb 1 óráig (ha birod maradhat tovább is én van hogy ebbe aludtam). A pakolás után bánfis mosás, balzsamozás és én néha még ráadásként bolti pakolást is tettem rá( amit mellesleg minden eggyes hajmosás után használok). A ricinusolajat olivaolajjal keverve akár magába is felkenheted estére, jól bemasszírozva és reggel mosd le. nekem ettől 2 hónap alatt nagyon szépen helyrejött és fél év útán már ritkítania is kell a fodrásznak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!